X
U

Versace

Simbol talijanskog luksuza i stila života diljem svijeta.

Gianni Versace, utemeljen u Milanu 1978. godine, jedan od najtalentiranijih stilista 20. stoljeća, sinonim je talijanske izvrsnosti u cijelom svijetu. Od 1997. godine modna kuća surađuje s Gardenia Orchideom kao partnerom po izboru, dijeleći i ciljeve i vrijednosti. Mekani i očaravajući oblici, najfinije sirovine, bezvremenske kombinacije boja i ključni ukrasni elementi kuće, poput Meduze i grčkog uzorka fretta, proizvedeni korištenjem najnovije tehnologije, karakteriziraju kolekcije Versace keramike.

Versace akcijska ponuda

Versace kolekcije

Versace Ceramics dizajnirane su kako bi unijele luksuz i ekskluzivnu eleganciju životnog stila brenda u sve stambene i poslovne prostore.

Manifesto

Kolekcija velikih pločica Manifesto koristi tehnologiju iznimno visoke rezolucije i glazure od plemenitih metala kako bi ponovno stvorila ekskluzivnu ljepotu Versaceovih najlegendarnijih printova. Sa svojom veličinom od 120×280 cm i debljinom od samo 6 mm, površine stvaraju zadivljujući efekt keramičke tapete koja donosi nepogrešivu privlačnost svijeta Versacea u velike stambene prostore i ugostiteljske prostore.

Meteorite

Stil Versace Ceramics novo je i fascinantno interpretiran u kolekciji Meteorite, crpeći inspiraciju iz vrijednih ploča od kristalnog kvarcita, u četiri stilizirane boje.

Eterno

Kolekcija Eterno inspirirana je drevnom japanskom tehnikom Shou Sugi Ban (doslovno spaljena drvena daska), potpuno prirodnim procesom koji uključuje spaljivanje površina drvenih dasaka kako bi bile izdržljivije, posebno za vanjsku upotrebu. Ovo stvara potpuno originalnu keramičku površinu koja izgleda kao drvo gdje su izgorjeli tragovi poboljšani primjenom kontrastnih sjajnih glazura kako bi se stvorili izvrsni uzorci koji su idealni za ukrašavanje podova i zidova u luksuznim interijerima.

Icons

Icons je kolekcija koja odaje najveću počast Versaceovom kreativnom geniju, sa printevima koji su odmah prepoznatljivi po svom sofisticiranom, dekorativnom stilu. Ova kolekcija, prvenstveno namijenjena oblaganju kupaonskih zidova, omogućuje kreiranje životnih prostora koji će vas doslovno obaviti svojim ekskluzivnim teksturama koje crpe inspiraciju iz tekstila i vješto se prenose na keramičku podlogu.