X
U

TECE

Bliskost je pitanje poimanja

Proizvodi

Mi smo globalno aktivni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, a naše obećanje glasi: »close to you«.
TECE je poduzeće srednje veličine u obiteljskom vlasništvu. Glavno sjedište je u Emsdettenu.
Kao neovisna obiteljska tvrtka već smo više od 30 godina blizu ljudima i tržištima. Zanimanje za svijet naših kupaca vodi nas ka promišljenim proizvodima i uslugama, a i dalje će biti naš poticaj za inovacije.
Voda unutra, voda van
Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće – uz pionirski duh koji je tipičan za naše poduzeće.
TECE sanitarni i instalacijski sustavi proizvode se na 5 lokacija u Njemačkoj, Europi i Aziji.
Pri tome poduzeće stavlja naglasak na raznolikost proizvodnog programa i visoke standarde kvalitete. Njih potvrđuju mnogobrojni certifikati i odlikovanja.

TECE akcijska ponuda!

Tece kolekcije

Radoznalost stvara inovacije. Svojim jedinstvenim rješenjima, TECE i dalje postavlja standarde u  branši, koji zbog jedinstvenih prednosti opstaju i na međunarodnoj razini.

TECEprofil predzidni elementi

Fleksibilna gradnja u kupaonici
U kupaonici se susreću sve zahtjevne vrste radova. A posebice ovdje, u malome prostoru, važno je da su sve one usklađene do zadnjeg detalja.
Već više od 20 godina TECEprofil nudi najbolje rješenje za smanjenje preklapanja radova i za ispunjenje želja klijenata.

TECEOne

WC s funkcijom bidea – nova svježina
Što bi trebao raditi WC s funkcijom bidea sa stajališta korisnika? Vrlo jednostavno: dobro ispirati! I uklopiti se izgledom i funkcijom u kupaonicu i život jednostavno kao i običan WC.

TECEflex

Kompozitna cijev sa sustavom pomičnih navlaka
Sustavi dolaze i odlaze.
TECEflex je tu – od 1992.
Sve to vrijedi za TECEflex. TECEflex još i danas udovoljava svim zahtjevima kupaca u pogledu instalacije s tolerancijom grešaka i iznimne pouzdanosti.

TECEdrainline tuš kanalica

Svestrana tuš kanalica
Moderna odvodnja radi pouzdano – i pritom ne stoji u fokusu. Stoga TECEdrainline u modularnom sustavu nudi mnoge varijante različitih pokrova kojima se savršeno uklapa u svaki prostor za tuširanje.