X
U

Profilpas

Profili i lajsne za sve namjene i primjene

Od 1976. godine tvrtka Profilpas proizvodi tehničke profile i finalne obrade za podove i obloge od keramike, mramora, drva, laminata, lVT-a i tapisona. Bogati katalog obuhvaća profile i bordure za podove i obloge, potom lajsne, kanalice i sustave za kupaonice, led profile, profile za balkone, terase i stepenice. Isto tako širok je i asortiman dostupnog materijala, ovisno o modelu: od aluminija do inox čelika, od mesinga do PVC-a. Zahvaljujući ovim karakteristikama i prilagodljivoj eleganciji, rješenja tvrtke Profilpas nalaze primjenu ne samo u stambenim zgradama, već i u hotelima, uredima, bolnicama, školama, wellness centrima i na brodovima.

Profilpas kategorije

Profili za podove i obloge, lajsne, sustavi za kupaonice i rješenja za postavljanje: brojne su ponude tvrtke Profilpas u građevinskom sektoru, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor; profili su projektirani da zadovolje bilo koju tehničku i estetsku potrebu, a da se ne zanemare detalji i tipični talijanski dizajn “made in Italy”. Široki asortiman proizvoda tvrtke Profilpas odlikuje se ekskluzivnošću linija, kvalitetom materijala i širokim izborom boja i finalnih obrada; sve je to rezultat neprekidnog istraživanja koje je u uvijek u koraku sa novim trendovima dizajna interijera.

 Profili i sustavi za kupaonice

Profili i sustavi za kupaonice tvrtke Profilpas namijenjeni su za realizaciju tuš kada u ravnini poda, sa širokim izborom kanalica – kao što su Thin Drain, Slim Drain i Smart Drain, koje se mogu prilagoditi zahvaljujući različitim pokrovima od čelika – i slivnici iz asortimana Q-Drain, koji su također dostupni u brojnim modelima. Ponuda tvrtke Profilpas za kupaonice obuhvaća i liniju Glass Profile, kojoj pripadaju profili za umetanje pregradnih zidova od stakla ili za jednostavnu finalnu obradu tuš kade, koji su korisni za pokrivanje  neravnina s nagibom od 2%. U kombinaciji jedan s drugim čine kupaonicu estetski savršenom i u skladu sa modernim trendovima dizajna interijera.

Membrane za polaganje keramike

Za polaganje podova i keramičkih obloga u kupaonicama, na balkonima, terasama i problematičnim površinama, tvrtka Profilpas je kreirala sustav vodonepropusnih membrana koje pružaju i zvučnu izolaciju od buke od hodanja WPstop. WPstop je vodonepropusna membrana koja na obadvije strane ima netkanu tkaninu od polipropilena za učinkovito prianjanje ljepila za pločice, a ima i dobru sposobnost “crack bridging” (premošćavanja pukotina). Pruža zvučnu izolaciju od buke od hodanja, vodonepropusna je i otporna na pucanje, a koristi se u interijerima i eksterijerima, vrši funkciju razdvajanja i vodonepropusna je, te olakšava ispust pare. Može se isto tako postaviti na podloge s rupama ili na podloge koje nisu savršeno suhe.

Balkonski profili i profili za terase

Balkonski profili i profili za terase tvrtke Profilpas jamče odličnu zaštitu od atmosferskih agenasa i ukrašavaju vanjski ambijent ističući arhitektonske detalje. Linija Protec nudi široki asortiman proizvoda različitih oblika, dimenzija i materijala. Brojne su tipologije obodnih profila koji su u stanju pružiti učinkovitu i elegantnu zaštitu vanjskim rubovima terasa i balkona. Različiti oblici i presjeci obogaćuju ponudu koja je dostupna klijentu.  Cilj ovih elemenata je olakšati oticanje kišnice i u isto vrijeme zaštititi površine. Kada je u pitanju sastav, materijali od kojih su realizirani ovi profili jesu aluminij ili inox čelik.

 Profili za drvene podove i laminat

Da bi zadovoljila potrebe onih koji žele postaviti drveni pod ili laminat, tvrtka Profilpas je osmislila široki asortiman profila baš za ovu svrhu. U pitanju je široka i raznovrsna ponuda koja daje profesionalna rješenja, prilagodljiva potrebama klijenta. Proizvodi su dostupni u različitim finalnim obradama, a realizirani su od anodiziranog aluminija i u ekskluzivnoj finalnoj obradi Alcrom® Plus. Daljne prilagođavanje moguće je zahvaljujući uporabi PDS tehnologije koja omogućava učinkovitu i jednostavnu kombinaciju profila ili lajsne odabrane za pod. Široki asortiman proizvoda obuhvaća profile za spajanje podova iste ili različite visine, obodne profile, profile za zaštitu stepenica, profile za razdvajanje, zaštitu i dekoraciju podova od istog ili različitog materijala, kao i lajsne.