X
U

PIPELIFE

PIPELIFE PRUŽA SIGURAN, ZDRAV I BEZBRIŽAN ŽIVOT

Tvrtka Pipelife – HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. osnovana je 29. rujna 1997. godine u Karlovcu, a prodajno distributivni centri otvoreni su u Splitu i Puli. Sjedište je 2010. godine preseljeno u Kerestinec, a danas imamo otvorene poslovnice diljem Hrvatske.
Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kabelskoj zaštiti.
Kao jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u Europi, tvrtka PIPELIFE je svoje prve plinovodne sustave ugradila u hrvatskoj u području Varaždinske županije još davne 1975 godine. Tada još u PVC – materijalu, da bi kasnije PE-HD, kao prikladniji materijal, nastavio prodor u toj primjeni. Tvrtka je tada postojala pod imenom SALEN-gas, a od 1988 kao PIPELIFE, čije ime je sinonim za vrhunsku kvalitetu, široki asortiman, brzu isporuku i međunarodni know-how. Od svih tvrtki, prisutnih u Hrvatskoj i bivšoj državi, mi smo jedini koji možemo reći da su naši cjevovodi, koji su postavljeni u zemlji već 50 godina, u potpunoj funkciji.

PIPELIFE akcijska ponuda!

Pipelife kolekcije

Proizvodi i rješenja tvrtke Pipelife Hrvatska osiguravaju sigurnu opskrbu energijom, vodom i plinom, čisti okoliš i time veću kvalitetu života. Iako su mnogima nevidljive, u svakodnevnom životu cijevne mreže igraju odlučujuću ulogu u ciklusu opskrbe i odvodnje – nezamjenjiv su dio života sadašnjih i budućih generacija.

Odvodnja oborina

Voda je jedan od naših najdragocjenijih resursa. Budući da vremenski uvjeti postaju nepredvidljiviji, potreba za učinkovitim i pouzdanim sustavima upravljanja kišnicom i sustavom odvodnje ključna je za zaštitu zgrada i prostorija od poplava, za uštedu vode ili za kontroliranu infiltraciju natrag u tlo.
Zajedno s našim klijentima, partnerima i timovima za istraživanje i razvoj, kontinuirano ocjenjujemo i unapređujemo naša modularna rješenja za oborinske vode i odvodnju pod nazivom Raineo®. Raineo vam nudi najučinkovitije rješenje za gotovo sve projekte s oborinskim vodama.

Distribucija vode

Higijenski. Siguran. Otporan na koroziju. Minimalno održavanje. Ovo su samo neki od osnovnih zahtjeva koje biste očekivali za svoje vodovodne sustave. Uz desetljeće iskustva, naš kompletan asortiman sustava za pitku vodu osigurava pouzdanost, kao i jednostavnu i brzu ugradnju kako biste bili bezbrižni. Naravno, ne sadrži teške metale i otrovne kemikalije, tako da imate na raspolaganju najsigurnije sustave koji zahtijevaju minimalno održavanje.

Kućna odvodnja

Sustavi cijevi za odvodnju trebali bi raditi kao da ne postoje. Tiho i pouzdano prenositi otpadne vode iz zgrada, pružajući ugodno i sigurno okruženje za život i rad.
Da bismo osigurali da imate odgovarajuća rješenja za svoje instalacije, nudimo sustave odvodnju koji udovoljavaju pojedinačnim zahtjevima tržišta, s cijelim nizom dodataka, priključnih komponenata i pričvrsnih elemenata koji odgovaraju regionalnim zahtjevima.

Grijanje i hlađenje

Možda nije moguće kontrolirati vremenske prilike, ali možemo kontrolirati temperaturu u zatvorenom i utjecaj hladnog vremena na otvorenom. Uz našu cjelovitu paletu sustava grijanja i hlađenja, profitirate uz fleksibilne, brze i kvalitetne instalacije koje osiguravaju da unutarnji uvjeti domova, ureda i velikih objekata pružaju osjećaj ugode u svako doba.

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂