X
U

PARADYZ

Inspirirajte se našim proizvodima i njihovom elegantnom ljepotom

Paradyz pojednostavljuje renoviranje i opremanje keramičkim proizvodima i gotovim aranžmanima inspiriranim stilom naših klijenata. Želja nam je oduševiti dizajnom i izvanrednom uslugom u svakoj fazi suradnje.

Ceramika Paradyz omogućuje klijentima puno više od samog proizvoda – Ceramika Paradyz može i želi nadahnuti višedimenzionalno, provodeći sve procese na razini pogodnoj za vodećeg u industriji keramike.

Paradyz akcijska ponuda

Paradyz kolekcije

Širok izbor kolekcija i jedinstveni dizajn omogućuje vam da pronađete keramičke pločice za svaki stil interijera i eksterijera.

Warm wind

Krenite na putovanje u tople krajeve svijeta – gdje vjetar nježno obavija užarene mramorne blokove i gdje pod nogama možete osjetiti bezbrojna zrnca pijeska. Sve to okupano sunčevim zrakama koje će
prostor obasjati svjetlucavim bljeskovima.

Wonder sky

Plava livada
Kažu da ne postoje dvije iste nijanse neba – svijetloplavo, zasićeno plavo, sivo prekriveno slojem oblaka ili tamnoplavi beskraj samo su neke od njegovih nijansi. Zamislite šetnju najljepšim europskim livadama. Svaki korak je drugačija perspektiva i drugi dio cvjetnog tepiha koji se ogleda u zrcalu neba. Prenesite ovaj jedinstveni pogled u svoj interijer, koji je mirno i sigurno mjesto.

Freeland

Sloboda i tradicija
Oslobodite svoja osjetila i osjetite punu slobodu! Bogatstvo tonova i nijansi omogućuje mnogo različitih kombinacija na zidovima, podovima i terasi vašeg doma zahvaljujući kompatibilnosti s pločicama 2.0 iz kolekcije Trueland. Zlatna i čokoladna boja drva ugrijat će interijer, a oblici ševrona i blokova učinit će ga stilskim i originalnim. Prekrasan, elegantan, ali u isto vrijeme pomalo nesputan uzorak drva omogućuje spoj njegovog tradicionalnog izgleda s modernim uzorkom i dinamikom.

Cold Princess

Moderni klasik
Zamislite završetak grčkog stupa optočenog draguljima. Bacite novi pogled na klasiku i unesite je u svoj interijer. Posegnite za inovativnom inspiracijom koju nudi antička struktura temeljena na grafičkim prugama, ali s dinamičnim pristupom i jedinstvenim oblikom. Ovdje se klasično isprepliće s modernim.