PANARIA

Moj dom, prostor iz snova

Od 1974. godine tvrtka Panaria proizvodi unutarnje i vanjske podne obloge i obloge od visokokvalitetnih tradicionalnih, laminiranih i monoporoznih porculanskih kamenih proizvoda od kojih je u potpunosti moguće udovoljiti modernim zahtjevima kuće. Od samog početka njihove su ideje bile jasne: pružiti svima mogućnost da stvore dom iz svojih snova, s kvalitetnim proizvodima, bliskim najsuvremenijim stilovima, koji se koriste u bilo kojem okruženju. S Panarijom bi se svi trebali osjećati kao kod kuće.

Panaria akcijska ponuda

Panaria kolekcije

S nizom vrhunskih, artikuliranih i strukturiranih rješenja koja mogu zadovoljiti svaku potrebu, Panaria tumači najsuvremenije stilove s posebnim fokusom na stambene prostore.

Pierre des Rêves

Pierre des Rêves rođen je između prirode i materije, gdje vrijeme koje prolazi utječe na materijale, teksture i autentične boje.

Prime Stone

Prirodni duh kamena stapa se s modernim karakterom cementnih površina.

Experience

Ponovno otkrivanje i obnavljanje duha mjesta korištenjem upečatljive teksture sa snažnom prisutnošću u modernom dizajnu, punom nove kreativne energije.

Iqoniqa

Praktičan i elegantan set paspartu premaza koji nadilazi modu i godišnja doba kombinirajući gostoljubive i bezvremenske grafičke i kromatske elemente.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče