X
U

Materia

Entitet s vlastitom fizičkom konzistentnosti.

Proizvodi
MATERIA je brend grupacije ABKGROUP-e, vodeće tvrtke u keramičkom sektoru više od 25 godina, s proizvodnjom koja je danas s pravom svrstava među predvodnike u keramičkom okrugu Emilia.

Već nekoliko godina ABKGROUP, s programom ulaganja u tvornicu u Solignano Nuovu, u pokrajini Modena, aktivna je u proizvodnji velikih ploča. Zahvaljujući ovom procesu tehnološkog razvoja, MATERIA je sada u mogućnosti maksimizirati učinkovitost porculanskog kamena.

MATERIA akcijska ponuda

Materia kolekcije

MATERIA evoluciju vidi kao istraživanje sirovina i korištenje najnovijih tehnika kako bi se postigla najviša moguća kvaliteta i zadivljujuće razine estetske savršenosti.

Cooking Surfice Prime

COOKING Surface Prime nudi najbolju kvalitetu zajedno s naprednim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki prostor. Ono što na prvi pogled izgleda kao jednostavna ploča krije integrirani indukcijski sustav kuhanja.

Kupaonice

MATERIA porculanske ploče nude mogućnost stvaranja personaliziranih okruženja, s rješenjima opremanja koja se mogu uskladiti sa zidnim oblogama i podovima.
Svaki element kupaonskog ambijenta, počevši od umivaonika, preko pločica i tuš kade, može se izraditi po mjeri i detaljno proučiti, čime se povećava ljepota i kvaliteta MATERIA površina.
To znači mogućnost oblikovanja svakog komada namještaja, kako estetski tako i proporcionalno, kako bi se savršeno prilagodio ukusu i dimenzijama svake kupaonice.

Kuhinjske ploče

Ploče od porculanskog kamena MATERIA koriste se za izradu kuhinjskih ploča i njihovom upotrebom moguće je na iznenađujući način reproducirati eleganciju mramora, prirodnost prirodnog kamena i suvremeni karakter cementa, drva i metala. Veličina ploča, 1635X3230 mm, idealna je za stvaranje bilo kojeg oblika.

Podovi i obloge za unutarnje prostore

Velike MATERIA ploče stvorene su kako bi elegantno oplemenile sve prostore suvremenog življenja; osim toga, pokazuju visoku otpornost na trošenje, kao i izvrsne performanse u smislu higijene, čišćenja i održavanja.