LIV

Voda – izvor života i naše inspiracije.

Proizvodi

Počeci tvrtke Fluidmaster Slovenija sežu u 1954. godinu, kada je u Postojni osnovano društvo LIV. U početku su glavne djelatnosti bile taljenje i obrada metala.
Proizvodnjom ventila i sifona je 1961. godine napravljen prvi korak prema razvoju i proizvodnji termoplastičnih proizvoda. Od 1970. godine proizvodnja se proširila na vidljive te kasnije i na ugradbene vodokotliće.
Vlasništvo se tijekom godina nekoliko puta mijenjalo, a pravi zamah tvrtka je dobila kada ju je preuzela američka korporacija Fluidmaster, poznata diljem svijeta ponajprije po ventilima za punjenje i ispiranje. U bivšem LIV-u prepoznali su odgovarajućeg partnera za prodor na europsko tržište, a rezultati posljednjih godina svjedoče o tome da je ta odluka bila pravilna jer prodaja iz godine u godinu raste.
Danas u našem prodajnom programu možete pronaći visokokvalitetne ugradbene i vidljive vodokotliće, pametna sanitarna rješenja, tipke za aktivaciju i beskontaktne sustave ispiranja, nosive elemente za pisoare, bide i umivaonike, tuš kanalice, izljevne ventile i sifone, keramiku za sanitarne prostorije, daske za WC, ventile za punjenje i ispiranje, priključne elemente te brojne rezervne dijelove i pribor za različite proizvode.

LIV
akcijska ponuda

Liv kolekcije

U našem prodajnom programu možete pronaći visokokvalitetne ugradbene i vidljive vodokotliće, pametna sanitarna rješenja, tipke za aktivaciju i beskontaktne sustave ispiranja, nosive elemente za pisoare, bide i umivaonike, tuš kanalice, izljevne ventile i sifone, keramiku za sanitarne prostorije, daske za WC, ventile za punjenje i ispiranje, priključne elemente te brojne rezervne dijelove i pribor za različite proizvode.

Sanitarna keramika

S keramikom iz naših serija imate izbor između različitih zidnih i podnih WC školjki, pisoara, umivaonika i ručnih umivaonika u različitim dimenzijama i bojama.

Instalacijski sistemi

Linija podžbuknih sustava savršen je izbor za opremu kupaonica i sanitarnih čvorova. Savršena značajka ekonomičnog i tihog ispiranja nevidljiva je u prostoru i estetski je kompatibilna s kupaonskom opremom po vašem izboru zbog našeg širokog izbora tipki za ispiranje.

Tipke za ispiranje

Moderne tipke za ispiranje u različitim dizajnom, bojama, oblicima, funkcijama aktiviranja i materijalima omogućuju nebrojene mogućnosti kombinacija u kupaonskim ambijentima i donose savršenu harmoniju funkcije i dizajna.

Ventili za punjenje i ispiranje

Poznati smo po svojem performansama i tehnologiji, kvaliteti, trajnosti, jednostavnoj instalaciji i inovaciji. Naši proizvodi distribuiraju se u više od 90 država i nalaze se u većini veleprodajnih i maloprodajnih centara u svijetu kojima pristupa više od 80 % svjetske populacije.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče