X
U

LG

Umjetnost nadahnjuje tehnologiju. Tehnologija dovršava umjetnost.

Proizvodi

LG-eva se filozofija vrti oko ljudi, iskrenosti i pridržavanja temelja. To je razumjeti naše klijente i ponuditi optimalna rješenja i nova iskustva kroz neprestane inovacije, pomažući tako našim klijentima da vode bolji život.
Dopiremo do pronicljivih potrošača s velikim senzibilitetom – ljudima koji nastavljaju istraživati nove aktivnosti i prihvaćaju nove izazove kako bi iskusili više i postigli bolji život. Imidž naše robne marke razvili smo postupno i dosljedno, uvijek kako bismo poručili: “Život je dobar”. Mi smo suvremeni, ali autentični, uvijek razvijamo svoje temeljne filozofije u modernu arenu.

LG akcijska ponuda!

LG kolekcije

“Inspirirajte se Marazzi kolekcijama; porculanske, kamene ili keramičke pločice idealne za svaki prostor i koncept, unutarnje i vanjske prostore.”

Pročišćivač zraka

Savršenog dizajna uz vrhunsku tehnologiju, LG pročišćivači zraka odlikuju se elegantnim i naprednim dizajnom koji omogućava moćnu filtraciju i prirodno vlaženje tako da možete lakše disati.

Klima uređaji

LG klima-uređaji savršeno hlade vaš prostor i omogućavaju temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe.

Dizalice topline

Odaberite LG dizalicu topline zrak-voda. Naši sustavi za grijanje i hlađenje opremljeni su najnovijom tehnologijom i industrijski najnaprednijim rješenjima. Energetski učinkovito i ekološki prihvatljivo rješenje za vaš prostor.

Inverterski grijač vode

Nova LG inverterska dizalica topline za grijanje potrošne tople vode omogućava impresivnu uštedu energije od 70%. Uz profinjen vanjski izgled za moderan dizajn, idealno će se uklopiti u vaš interijer.