KEOPE

Jednostavnost kao vrhunska sofisticiranost.

Mi smo talijanska keramička tvrtka koja proučava, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice od porculanskog kamena u Italiji. Naša povijest započela je 1995. unutar povijesne Gruppo Concorde i odmah nas vidi kao protagoniste u keramičkoj industriji. Danas naša proizvodnja prelazi pet milijuna četvornih metara godišnje u ukupno osamdeset zemalja. Vjerujemo u tehnološke i procesne inovacije, ali pazimo na pedantno oko majstora. Brinemo se za zdravlje i sigurnost naših zaposlenika; okoliš i održivost uvijek su bili temelj našeg rada.

Keope akcijska ponuda

Keope kolekcije

Svestran i potpun asortiman zidnih i podnih pločica od porculanskog kamena Made in Italy tvrtke Ceramiche Keope ispunjava potrebe suvremenog dizajna za jedinstvene interijere i eksterijere.

Percosi Frame

Percorsi Frame kolekcija je strukturirane porculanske keramike koja upotpunjuje obitelj pločica s efektom kamena u seriji Percorsi: Smart, Extra i Quartz.

Discovery

Discovery je kolekcija vanjskih porculanskih pločica inspirirana nekim od najpoznatijih materijala talijanske arhitekture: škriljevcem, cotto i pietra leccese. Zbog svojih tehničkih i protukliznih karakteristika, strukturirane završne obrade i osnovnog dizajna, serija je namijenjena vanjskim površinama.

Geo

Poput svile u vašim rukama, Geo je taktilna kolekcija koja ponovno otkriva korijene keramike i reproponira njenu primitivnu bit u zatvorenim prostorima obilježenim udobnošću i elegancijom. Ima golu i opuštenu ljepotu, koja evocira neformalne atmosfere u kojima se nesavršenost pretvara u dragocjeni detalj. Glatka površina mekana na dodir karakterizira seriju čiji izgled podsjeća na procese u
materijalnim smolama, pročišćavajući estetiku sirove zemlje u porculanskom kamenu.

Omnia

Omnia, nova kolekcija pločica s efektom kamena namijenjena za unutarnje prostore.
Vračajući se svom izvornom proizvodu, kamenu, Keope predstavlja Omnia kolekciju porculanskih kamenih površina inspiriranih najtraženijim vrstama europskog kamena.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče