X
U

IDEA STELLA

Kvaliteta kao jedina nit vodilja i cilj.

Proizvodi

Osnovana 1996. godine kao mala proizvodna tvrtka, s godinama je Progetto Idea Stella doživjela stalni razvoj koji joj je omogućio da bude prisutna i da je bude cijenjena na domaćem i međunarodnom tržištu. Danas je proizvodnja kupaonskog namještaja u potpunosti izrađena u vlastitoj strukturi od 8 000 četvornih metara, koju karakterizira inovacija i tehnološko vodstvo.
Velika pažnja i pažnja posvećuju se tijekom procesa proizvodnje: od izbora sirovina do istraživanja oblika i dizajna.

Kvaliteta proizvoda zajedno s proizvodnim sustavom crpi njihovu nadahnuće iz obrtničke kompetencije i tehnološke učinkovitosti. Također, kvaliteta je svakodnevni vodeći princip i cilj. Ideastella predmete proizvodi izuzetno kvalificirano osoblje uz pomoć najnovije napredne tehnologije koja jamči najviše razine u pogledu kvalitete i učinkovitosti. Takva točnost dobila nas je ISO 9001: 2015 certifikatom o kvaliteti.

Idea Stella
akcijska ponuda

Idea Stella kolekcije

Od istraživanja do razvoja, od dizajna do proizvodnje, svaka faza proizvodnog procesa Idea Stella namještaja strogo se prati i nadzire kako bi osigurali samo najkvalitetnije proizvode za svoje kupce. Proizvodi osmišljeni za svakodnevno korištenje i opuštanje u prostorijama za najintimniju njegu.

Idea Style

Namijenjena visoko sofisticiranim prostorima kolekcija Idea Style plijeni pažnju prekrasnim bojama svojih proizvoda. Proizvedeni najvišim standardima kvalitete proizvodi u završnim obradama laka visokog sjaja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Touch

Kolekcija inspirirana minimalističkom elegancijom. Smjele nijanse i uzorci drva Touch kolekcije obogatit će svaki pomno dizajniran prostor.

Domus

Inspirirana prekrasnim prirodnim, zemljanim tonovima, linija Domus duhom vas vodi kroz prekrasne krajolike Italije.

Tosca

Kolekcija Tosca idealan je odabir ukoliko najviše cijenite tople i tradicionalne boje te obrade kupaonskog namještaja.