GROHE

U središtu udobnog, suvremenog stila je spoj kvalitete i stila, sklad oblika i funkcionalnosti koji umiruje i kojeg je zadovoljstvo koristiti svaki dan.
GROHE, vrhunska jednostavnost korištenja i zajamčena dugovječnost postaju standardom i možete donijeti preciznost i jasnoću najbolje suvremene arhitekture izravno u srce vaše kupaonice.

Proizvodi

Vrhunska reputacija GROHE za inovativnost dizajna i kvalitetu sada se može prenijeti na svaki element vaše kupaonice s novim kolekcijama GROHE keramike. Oslanjajući se na GROHE povijest inženjerske stručnosti i znanja o sanitarnoj opremi naše matične tvrtke LIXIL, GROHE nudi vrhunski stil, performanse i izdržljivost, što olakšava dizajn kupaonice koja se uklapa u koherentnu, besprijekornu cjelinu.

Od umivaonika različitih veličina do bidea i toaleta naći ćete cijeli izbor keramičkih opcija za kupaonice, sve izrađene od najkvalitetnijih materijala i s GROHE pečatom kvalitete.

GROHE
akcijska ponuda

Grohe kolekcije

Najsuvremeniji stilovi za vašu kupaonicu iz snova; od minimalističkog do romantičnog

Kuhinjske miješalice

Kuhinjske miješalice GROHE osiguravaju najnovije dizajne s mnoštvom značajki koje donose stvarne koristi vašoj kuhinji. Uzbudljivi dizajni usklađeni su s izuzetnim značajkama proizvoda kako biste bili
sigurni da će vam svaka sekunda provedena s kuhinjskim sudoperom biti zadovoljstvo, a ne posao. Kozmopolitski stil jednoručnih kuhinjskih miješalica, zajedno s nizom dizajna s dvije ručice kako bi zadovoljile sve stilske preferencije i ugradbene potrebe, dok naša dva sustava za vodu GROHE Blue i GROHE Red isporučuju vodu spremnu za upotrebu na zahtjev.

Miješalice

GROHE kupaonske slavine ujedinjuju nagrađivane dizajne s najfinijim materijalima i najsuvremenijim vodećim tehnologijama u industriji. Svaka kolekcija nudi širok raspon tipova slavina kako bi upotpunile najnoviju kupaonsku keramiku i Vaše osobne preferencije stila.

Tipke za toalet

Instalacijski sistemi, skriveni spremnici, ventili za ispiranje i ploča ispiranja olakšavaju stvaranje luksuznih kupaonica s najnovijem sanitarnom sistemom na zidu. S Grohe Ecojoy ™ tehnologijom, naši instalacijski sistemi i ploče za ispiranje olakšavaju uštedu vode bez napora.

Kade

Kao mjerilo pri izradi GROHE termostata koristili smo najosjetljiviji termometar koji postoji – kožu. Revolucionarni termostati iz našeg Grohtherm asortimana osiguravaju da će vruća i hladna voda dodirnuti vašu kožu u točno onim proporcijama koje želite. GROHE TurboStat® revolucionarna je
tehnička karakteristika – omogućuje točno željenu temperaturu tuša u sekundi i održava ju konstantnom. Mnoge elegantne dizajnerske karakteristike u tim minijaturnim tehnološkim čudima izvrsno su inovativne.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče