X
U

FLORIM

Dizajn je naša strast

Naša šezdesetogodišnja povijest učinila nas je ovakvima kakvi smo danas, ponosni na svoje korijene, ali okrenuti budućnosti.
Težnja za ljepotom dio je ljudskog genetskog nasljeđa. U Florimu ovaj kreativni instinkt kombiniran je sa strašću i najmodernijom proizvodnom tehnologijom za stvaranje nove vrste proizvoda. Projekt koji nije samo lijep, već i moralan, osmišljen kako bi se ljudi osjećali ugodno u vlastitom prostoru i uz mali utjecaj na okoliš. Imamo dugu priču za ispričati i žarku želju da gledamo naprijed u budućnost ljepote, inovacija i održivosti.
Florim je robna marka proizvoda od 2022. Globalna reputacija, priznanje i nagrade tvrtke posljednjih godina rezultat su strategije unaprjeđenja marke, putovanja koje doseže svoju vrhunsku točku u konačnom prijenosu svih vrijednosti korporacije na proizvod.

FLORIM
akcijska ponuda!

Florim kolekcije

Florim pod svoje okrilje službeno uključuje povijesne komercijalne brendove Rex, Casa dolce casa – Casamood, Floor Gres i Cerim, pretvarajući ih u luksuzne, kreativne, arhitektonske i suvremene izričaje dizajna.

Creative Design

Creative Design Florimov je dizajnerski izričaj u kojem elegancija i kreativnost nalaze savršenu ravnotežu. Projekt se izražava kroz stalni dijalog između potrage za bojom i prirodno inspiriranih teksturnih kontaminacija gdje se atmosfera arhitektonskog dizajna slaže s unutarnjim uređenjem kako bi se stvorila prava osjetilna iskustva.

Luxury Design

Florimov Luxury Design u potrazi za vječnom ljepotom pronalazi senzualnu podršku najdragocjenijeg materijala koji priroda može ponuditi. Razmetljiv luksuz ili sofisticirana upotreba materijala za neformalniju eleganciju. Luksuzni dizajn reinterpretira okoliš naglašavajući potragu za individualnim zadovoljstvom kroz ljepotu. Oni koji odaberu Luxury Design žele uroniti u glamur i senzualnost.

Architectural Design

Arhitektonski dizajn Florimov je dizajnerski izričaj posvećen arhitekturi. Njegov raspon finih površina od porculanskog kamena može zadovoljiti različite potrebe modernog dizajna, tehničke i ekološke kompatibilnosti gdje se arhitektonski i dizajnerski sektor spajaju kroz obnovljenu ravnotežu između čovjeka i prirode, između izgrađenog okoliša i prirodnog okoliša.

Contemporary Design

Raznovrsni, dinamični, svježi, proizvodi suvremenog dizajna (bivši brend Cerim) oslobađaju vašu kreativnost kako biste svojim prostorima dali oblik s jamstvom “Made in Florim”. Porculanske kamene površine dizajnirane za završetak svakog kućnog okoliša na temelju vašeg stila i vaše osobnosti. Dnevni boravak, kuhinja ili kupaonica odišu osobnošću i energijom.