X
U

ETHERMA

STRUČNI PARTNER ZA SUSTAVE ELEKTRIČNOG GRIJANJA!

Proizvodi

ETHERMA je austrijska kompanija osnovana još 1981. godine u mjestu Henndorf kod Salzburga. Prva je začela ideju o podnom električom grijanju i od tada već više od 40 godina posvećuje svoje znanje u razvoj inovacija i nova tehnološka napredna rješenja za grijanje. Ponuda za grijanje obuhvaća kompletnu paletu uređaja za elekro grijanje, uključujući podno, infracrveno, grijanje heliodroma, grijanje asfalta protiv stvaranja poledice, industrijskog grijanja, održavanje krovova i oluka bez snijega i leda. 2018. god. postaje dio Viessmann grupe, vodeće svjetske kompanije na području HVAC tehnologije. U trenutnoj razvojnoj fazi, tvrtka ETHERMA nam nudi smart kuću neovisnu o električnoj mreži koja je samoodrživa i daje odgovore na pitanja o budućnosti ekologije i ekonomije.

ETHERMA
akcijska ponuda!

Etherma kolekcije

Prije više od 35 godina tvrtka ETHERMA bila je začetnik ideje o podnom grijanju. Danas vodeći proizvođač koji nudi široku paletu proizvoda namjenjenih grijanju ispod keramike, laminata ili direktno u estrih.

Ugostiteljstvo i industrija

Vrhunske infracrvene grijalice ETHERMA posebno su razvijene za vanjsku upotrebu za prostore kao što su terase, balkoni, gastronomija ili kabine.

Podno grijanje

Idealno rješenje za grijanje popločenih podova ili kamena. Kombinirajte eleganciju podnih obloga s udobnošću toplog poda.
Kontrolirajte temperaturu i toplinu hladnog poda i laminata. Električno podno grijanje pogodno je za gotovo sve vrste parketa i laminata, a položeno je plutajuće.

Infracrveno grijanje

Proizvodnja električnog & infracrvenog grijanja prema vlastitom certificiranom patentu. Osim zadovoljavanja najviših standarda prema EU direktivi o smjernicama za snamanjenje emisije CO2, proizvodnja ETHERMA uređaja za grijanje ne samo da poštuje sva načela, nego i postavlja vlastite standarde.

Zaštita od smrzavanja

Idealno rješenje za grijanje i kontrolu zaštite popločenih betonskih podova, betonskih staza ili asfaltnih prilaza javnih i privatnih garaža.