X
U

DURAVIT

Vaša bi kupaonica trebala biti mjesto odmora, udobnosti i opuštanja.
Našu keramiku i namještaj za kupaonice dizajnirali su poznati dizajneri, a proizveli stručnjaci.

Proizvodi

Povijest tvrtke Duravit počinje daleke 1817.g. proizvodnjom keramičkog posuđa. 1956.g. u svoj proizvodni proces uključuje porculan te proširuje proizvodnju na sanitarnu keramiku, a 1960.g. dotadašnje ime Duraba zamjenjuje današnjim imenom te se u potpunosti posvećuje proizvodnji sanitarne opreme. Dugogodišnja tradicija i inovativnost u proizvodnim procesima garancija su kvalitete njihovih proizvoda.

Tvrtka Duravit iznimno puno ulaže u izgled svojih proizvoda te posebno treba istaknuti kako su pojedine serije i proizvode dizajnirala neka od najvećih imena industrijskog dizajna kao što su Norman Foster, Phillipe Starck, EOOS, Sieger design i dr. U bogatom asortimanu tvrtke Duravit svaki kupac može pronaći nešto za sebe. Osim standardnih sanitarnih proizvoda kao što su umivaonici, toaleti, bidei, pisoari, kade i tuševi, u asortimanu Duravita možete pronaći saune, samostojeće masažne bazene, parne kupelji i tuševe, kuhinjske sudopere, te raznu kupaonsku opremu.

Akcijska ponuda

Duravit kolekcije

Sve što trebate znati o dobrom dizajnu kupaonice. Ovdje i sada. S Duravitom.
Razvijamo pravi dizajn, vrhunsku kvalitetu i tehnologije poboljšanja udobnosti za sve koji žele udahnuti život u svoju kupaonicu.

Namještaj

Duravit nudi veliki izbor kupaonskog namještaja, kao i širok raspon umivaonika s različitim mogućnostima ugradnje. Bilo da vamje potreban pojedinačno montirani umivaonik ili kao cjelokupna jedinica s ormarom ispod njega – ovdje ćete pronaći verziju koja zadovoljava vaše potrebe.

Kade

Kako bi osigurali da se vaša nova kada savršeno uklapa u koncept dizajna vaše kupaonice iz snova, Duravit ima na raspolaganju širok raspon različitih modela. Dopustite da vas nadahnumo našim
ekskluzivnim, visokokvalitetnim dizajnom!

Toaleti

Toalet jako puno doprinosi oblikovanju i izgleda kupaonice. Toalet i bide zajedno formiraju skladnu jedinicu. Kao alternativa bideu, možete se odlučiti za toalet s tušem koji štedi prostor i ističe udobnost i praktičnost.

Miješalice

Miješalice nadopunjuju vašu kupaonicu i savršeno se usklađuju s dizajnom. Sofisticirana tehnologija osigurava optimalno prilagođavanje mlaza vode i maksimalne udobnosti. Bez obzira koji dizajn odabrali – u Duravitu ćete pronaći pravu miješalicu za vaš umivaonik ili bide te ruže za tuširanje ili kupku!