CORDIVARI DESIGN

Naši radijatori nisu dizajnirani samo da zrače toplinom, već i ljepotom, elegantno obogaćujući sve prostore.

Cordivari Design je marka koja identificira umjetnički put, istraživanje i razvoj grupe Cordivari.
Ovaj koncept istražuje sferu osjećaja i afektivnosti: a putovanje strasti i osjećaja koji se ogledaju u životnom prostoru gdje je svaki predmet, svaki element izraz svoje osobnosti.
Kontinuirano istraživanje tehnološkog rješenja za poboljšanje učinkovitosti radijatora u kombinaciji s kreativnost važnih dizajnera koji rade za Cordivari Design, stvoriti savršenu alkemiju između funkcionalnosti i stila daju toplinu i eleganciju svakom životnom prostoru.

CORDIVARI DESIGN
akcijska ponuda!

Cordivari Design kolekcije

Odabir radijatora Cordivari Design znači ulaganje u siguran radijator koji može ukrasiti svaku prostoriju.
Asortiman proizvoda radijatora od aluminija, mesinga i nehrđajućeg čelika, zadovoljava sve potrebe instalacije i dizajna, osiguravajući visoku mehaničku učinkovitost i uštedu energije.

Andrea

Elegancija čistog i rigoroznog dizajna susreće se s patentiranom Cordivari Design tehnologijom kako bi dala život dekorativnom radijatoru dizajniranom da obogati najbolja kupaonska i wellness okruženja. Zahvaljujući tehnologiji izrade, radijator ANDREA vašem okruženju dodaje jedinstven i ekskluzivan dizajn.

Window

WINDOW je novi radijator Cordivari Design sa suvremenim i profinjenim stilom, nastao u suradnji s Europskim sveučilištem za dizajn u Pescari, vrlo aktivnim u kreativnim sektorima dizajna, grafike i mode.

Frame

FRAME radijator od nehrđajućeg čelika svojim minimalističkim i neposrednim dizajnom izražava bit linije Cordivari NeoDesign inspirirane minimalizmom suvremenog dizajna. Grijaći element koji može osigurati eleganciju i sugestiju svakom okruženju, poboljšavajući i vašu dnevnu sobu i kupaonicu svojim dobro artikuliranim rasponom, svestranošću priključaka i dodataka, kao i značajnim toplinskim učinkom.

Frame Trends

Frame Trends rođen je iz želje da se proširi i revolucionira obitelj Frame Picture, nova linija radijatora Cordivari Design koja obogaćuje moderan i minimalan dizajn Frame radijatora kroz stilske kontaminacije koje se isprepliću sa suvremenim životom.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče