X
U

COMISA

Kvalitetno i proizvedeno u Italiji u svijetu više od 50 godina

Proizvodi

Naša tvrtka je osnovana 1969. godine u Pisogne (BS). Oduvijek smo bili svjesni potreba zajednice i tijekom godina smo postali konkurentna tvrtka u svim sektorima vodovoda i podnog grijanja i hlađenja. Stalno smo predani davanju vrijednosti našim ljudskim resursima i uključujemo osoblje tvrtke u sve faze proizvodnog procesa, kako bismo zajamčili valjane, stručno proizvedene proizvode. Tijekom godina specijalizirali smo se za proizvodnju vodovodnih komponenti te sustava podnog grijanja i hlađenja. Naše poslovanje ističe se svojom potpunom predanošću svojim klijentima i načinom na koji njihove specifične potrebe uzima k srcu. Naša misija je osigurati da kupac razumije pravu kvalitetu krajnjeg rezultata kada koristi naše proizvode.

COMISA akcijska ponuda!

Comisa kategorije

“Već 50 godina Comisa djeluje u svim područjima sektora grijanja i vodovoda, proizvodeći vodovodne proizvode i izvrsne kvalitetne sustave podnog grijanja i hlađenja, kako za domaće tako i za industrijske korisnike.
Comisa aluplast (PE-RT) cijevi imaju DVGW certifikat i  ISO 9001:2008 certifikat

Razdjelnici

Comisa razdjelnici dostupni su u stotinama konfiguracija i distribuiraju vodu u sustavima sanitarnog ili podnog grijanja i hlađenja

Višeslojne cijevi

Naša višeslojna cijev prikladna je za sve građevinske potrebe kada su u pitanju distribucijski sustavi tople i hladne vode te za podno grijanje i hlađenje.

Navojni spojevi

Kompletan raspon oblika i veličina navojnih spojeva koji se mogu koristiti za ugradnju bilo kojeg vodovoda ili sustava grijanja.

Slavine

Slavine koje nudimo prikladne su i za složenije i za jednostavnije vodovodne sustave, širok izbor za sve potrebe.