X
U

CIFRE

Osiguravamo alate dizajna, kvalitete i avangarde našim brendovima punim osobnosti.

Proizvodi

Cifre je osnovan 1984. godine i od tada neprekidno raste, postajući jedna od vodećih tvrtki u španjolskoj industriji pločica. Cifre djeluje u više od 130 zemalja svijeta. Njihov pogon ima najnovije tehnološke inovacije u proizvodnji i stalno ulažee u najnovije tehnike izrade i dizajna. Tehnologija se mijenja, ali njihov je cilj uvijek isti: pružiti najbolji proizvod uz najbolju uslugu. Naša prisutnost u više od 130 zemalja dokaz je naše strasti prema keramici. Iz tog razloga nudimo široku paletu proizvoda koji nam omogućuju da predvidimo i zadovoljimo sve estetske i tehničke potrebe tržišta.

CIFRE akcijska ponuda

Cifre kolekcije

Cifre Group je tvrtka u kojoj inovativni dizajn daje oblik univerzalnim rješenjima u projektima arhitekture i dizajna interijera. Naši se materijali pretvaraju u instrumente u službi profesionalaca kako bi dali oblik
privatnim i poslovnim prostorima.

Absolute

Ako postoji boja koja je trend u dizajnu i uređenju, to je nedvojbeno crna. S iznimnim dizajnom i finim venama sa sivkastim tonovima, naše pločice Absolute siguran su izbor za interijere koji se prelijevaju osobnošću. Dostupna u tri različita formata, ova porculanska pločica ističe se svojom poliranom završnom obradom i velikom otpornošću.

Anima

Serija Anima inspirirana je Carrara mramorom. Njegov osebujni kromatizam prljavo bijele boje isprekidan vrlo finim i elegantnim svijetlo sivim venama poprima novo, modernije i suvremenije značenje. Šarm prirodnog kamena postaje beskrajna ljepota u ovim porculanskim pločicama s efektom mramora za projekte u kojima su elegancija i profinjenost najvažniji. Ovu kolekciju čine mat ili sjajne keramičke pločice. Dostupan u četiri formata, njegov rektificirani kroj osigurava homogen i elegantan rezultat.

Mystica

Elegancija i delikatnost pastelnih boja u istom komadu. S mekim harmoničnim i istočnjačkim prizvukom, ova porculanska pločica privući će sve poglede. Egzotika je to u kojoj možemo uživati gotovo svaki dan.
Dostupne u pet boja (bež, bijela, ocean, siva i crna) i tri različita formata, naše porculanske pločice Mystica bit će definitivni dodir vašim projektima.

Overland

Overland je keramika s efektom prirodnog kamena koja trenutno postaje klasik zahvaljujući svojoj bezvremenskoj ljepoti. Uparen s ostatkom dekora, samo postaje privlačniji, budući da ga sposobnost
prilagođavanja gotovo svakom projektu čini savršenom kolekcijom za sve vrste profesionalaca. Overland keramičke ploče dostupne su u četiri formata koja se mogu kombinirati sa značajkama kao što je
protuklizna tehnologija za terase i vrtove. Ova porculanska pločica može se naći i sa zanimljivim reljefima za ukrašavanje svakog prostora.