X
U

BUDERUS

Sustavi grijanja s budućnošću? Već postoje. U Buderusu.

Proizvodi

Savršeno rješenje za svaku industriju – Buderus vam pomaže pronaći pravu tehnologiju za svaki slučaj, bilo da se radi o stambenoj industriji, industriji razvoja nekretnina, ugovaranju energije, industrijskoj tehnologiji grijanja ili zdravstvu. Buderus nudi pojedinačne sustave s toplinskim crpkama, kondenzacijskim kotlovima, solarnim sustavima, KOP postrojenjima ili kombiniranim toplinskim i elektranama. Na našoj stranici s pregledom saželi smo vam sve važne industrijske vodiče kako bismo vam pružili pregled prikladnih sustava grijanja u vašoj industriji.

BUDERUS akcijska ponuda!

Buderus kolekcije

Lijepo dizajnirani Buderus Logatrend radijatori bez problema se mogu prilagoditi vašem stilu opremanja stambenog prostora. Bez obzira radi li se o radijatorima s glatkom ili profiliranom prednjom stranom – Buderus radijatori će vam pružiti ugodan boravak u vašem stambenom prostoru, među ostalim i zahvaljujući privlačnom estetskom izgledu i izboru velikog broja boja ugodnih za oko. Mogućnost odabira između ukupno 5 visina (300, 400, 500, 600 i 900 mm) i 15 standardnih dužina radijatora, sve do dužine od tri metra. U standardnoj izvedbi novi pločasti radijatori obojani su bijelom lak bojom. Zapečeni sloj lak boje dobiven nabrizgavanjem praha izuzetno je otporan na ogrebotine i udarce. Novo razvijena ambalaža sa zaštitom rubova radijatora, odlično ga štiti od eventualnih oštećenja tijekom transporta.

Toplinske pumpe

Toplinske pumpe su optimalno rješenje za grijanje i pripremu tople vode, a ljeti mogu poslužiti i kao klima uređaj. Toplinska pumpa pretvara obnovljivu energiju iz zraka, podzemnih voda i zemlje u domaću toplinu. S Buderusom ćete pronaći pravi proizvod za vaše individualne potrebe..

Radijatori

Ravni i profilirani pločasti radijatori, kompaktna izvedba sa ventilom, pokrovnom rešetkom i ugrađenim ventilom. Više toplinske snage, više učinkovitosti, više dizajna. Za visoke standarde dizajna, zaobljena obloga s integracijom rešetke

Vertikalni profilirani pločasti radijatori

Kvalitetan dizajn, elegantan u kupaonici: Moderni kupaonski radijator kombinira novi dizajn i visoku toplinsku snagu.
• visoka toplinska udobnost elegantnog dizajna
• visokokvalitetni premaz za trajno pouzdanu zaštitu od korozije
• Veliki izbor mogućih posebnih boja

Solarna energija

Grijanje i električna energija iz obnovljivih izvora energije. Solarna energija važan je oblik obnovljive energije. Solarna energija je slobodna i bez emisija svugdje. CO2 proizvodi se samo tijekom proizvodnje i ugradnje solarne tehnologije. A ugradnjom na krov kuće mogu se opremiti postojeći prostori, što znači da se ne troši dodatni prostor.