X
U

AQUAESTIL

SINONIM ZA RAZVOJ

Proizvodi

Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, uspjeli smo u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice.

AQUAESTIL
akcijska ponuda!

Aquaestil kolekcije

Stalnim razvojem proizvoda i proizvodnje, usvajanjem novih tehnologija i znanja, nuditi tržištu proizvode koji po kvaliteti, dizajnu i cijeni konkuriraju europskim i svjetskim markama, te time podići zadovoljstvo i kvalitetu življenja kupaca.

Tuš kade i paravani

Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršeni su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu. 

Kupaonske kade

Široka paleta ergonomski oblikovanih i estetski dopadljivih Aquaestil kupaonskih kada pruža Vam na izbor različite dimenzije i oblike te dodatke i pribor kao što su masažni sistemi, paravani za kade, obloge i miješalice kako bi se što više prilagodili Vašim željama i potrebama. Naše kupaonske kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji ih čini ugodnima na dodir, manje podložnima oštećenjima te jednostavnim za čišćenje i održavanje.

Tuš kade

Većina Aquaestil tuš kada izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje. Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose Vašem zdravlju i sigurnosti.

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Kupaonski namještaj koji Vam predstavljamo odlično se uklapa u sve kupaonske ambijente, a osvojit će Vas svojim skladnim linijama, elegancijom ili pak jednostavnošću.