X
U

AKLIMAT

Učinkovitost i kvaliteta za skladan proizvod.

Proizvodi

Aklimat je tvrtka koja ima jasnu viziju budućnosti, a to je spajanje iznimne učinkovitosti, savršenog dizajna i kvalitete u skladan proizvod. Njihovi proizvodi lako se uklapaju u svaki ambijent i stvaraju potpunu toplinsku udobnost, a istovremeno su usmjereni na zaštitu okoliša. Aklimat koristi visokokvalitetne materijale i tehnologije kako bi osigurao najbolju moguću učinkovitost i trajnost svojih proizvoda, dok istovremeno vodi računa o minimalnom utjecaju na okoliš. Njihov pristup proizvodnji je usmjeren prema održivosti i ekološkoj osviještenosti, što ih čini liderima u području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

AKLIMAT
akcijska ponuda!

Aklimat kolekcije

AKLIMAT ® aluminijski radijatori imaju jasnu viziju budućnosti. Spajaju iznimnu učinkovitost, savršen dizajn i kvalitetu u skladan proizvod. Lako se uklapaju u svaki ambijent i stvaraju potpunu toplinsku udobnost imajući na umu okoliš.

Villa

AKLIMAT® Villa iznimno brzo reagira jer je jedini aluminijski ljestveni radijator na tržištu osim AKLIMAT® Airflow. Elegantan klasični dizajn s okruglim cijevima i dalje je najčešći izbor za kupaonske radijatore, ali sada ih možete nabaviti u Aklimatu® sa svim prednostima aluminija.

Cubo T

AKLIMAT® CUBO T je tanja i još elegantnija verzija modela AKLIMAT® CUBO M. Čiste linije, veliki izbor boja, podesiva visina i širina te sve mogućnosti spajanja osiguravaju da će se uklopiti u svaki moderan prostor.

Cubo M

AKLIMAT® CUBO M je najbolji i najfleksibilniji model visokog aluminijskog radijatora na tržištu. Njegov moderan dizajn jasnih minimalističkih linija, potpuno prilagodljivih dimenzija, svih mogućnosti spajanja i velikog izbora boja zadovoljit će i ugrijati svaki moderan ambijent.

Classic T

AKLIMAT® CLASSIC T is just as flexible as CLASSIC M, only it is thinner, so it looks even more elegant. Fully adjustable dimensions, all connection options and a large selection of colors are a guarantee that it will fit into any room and ambient and create perfect thermal comfort.