X
U

VIEGA

Naša načela za žile kucavice zgrada sutrašnjice.

Proizvodi

Svakoga dana iznova nastojimo nadmašiti same sebe. To činimo stupanjem u dijalog sa svojim kupcima i razvojem još boljih proizvoda, ali i servisnih usluga kao i vođenjem našeg poduzeća u budućnost, a da pritom ne izgubimo iz vida vlastitu prošlost.
U svemu što radimo obvezujemo se na najvišu kvalitetu. I to ne tek od jučer, nego već više od 115 godina, kad je sve započelo s vizijom revolucioniranja instalacijske tehnike. S gotovo 5.000 zaposlenika diljem svijeta danas smo postali liderom na svjetskom tržištu – a unatoč tomu, ostali smo obiteljsko poduzeće koje postavlja vlastita mjerila. Jedino na taj način možemo diljem svijeta osigurati kvalitetu „Made in Germany“ i ponuditi proizvode na najvišoj razini.
Kao lider na svjetskom tržištu s deset lokacija na cijelom svijetu, više od 4.000 djelatnika i širokim asortimanom proizvoda za cjelokupnu instalacijsku tehniku. Pritom smo, unatoč dojmljivom razvoju, uspjeli zadržati vrijednosti, koje su krasile naše poduzeće od početka – i koristiti se njima sve do danas kao presudnim pokretačima svog uspjeha. Povrh toga, kod nas se u središtu pozornosti nalaze naši djelatnici – a time i ljudi koji karakteriziraju poduzeće Viega.

VIEGA akcijska ponuda!

Viega kolekcije

Kao pokretači inovacija u instalacijskoj branši svojim zadatkom smatramo poboljšanje života ljudi.
Pritom razmišljamo u rješenjima, a ne u proizvodima i odgovaramo na pitanja sutrašnjice. Naš je pogled usmjeren prema naprijed. Preuzimamo odgovornost za naš okoliš, za nas same i za generacije koje dolaze nakon nas: naši su zadaci zaštita i daljnji razvoj higijene pitke vode, energetska učinkovitost, udobnost i sigurnost građevina.

Instalacijski sistemi

Moguća je montaža bez barijera i montaža prilagođena osobama s invaliditetom. Predzidni elementi spremni za ugradnju, za predzidne konstrukcije parcijalne visine i pune stropne visine, kao i za slobodno stojeće konstrukcije. Učvršćenje u metalnim i drvenim nosećim konstrukcijama, izravno na zid s 2 mjesta za pričvršćenje ili s pomoću montažnih šina.

Cjevovodna tehnika

Naša cjevovodna tehnika od plemenitog čelika osigurava mehaničke opteretivosti spoja. Sila prešanja djeluje ispred i iza ležišta brtvenog elementa. Prikladno za nadžbuknu i podžbuknu montažu usponskih vodova i etažnih instalacija.

Podno grijanje/hlađenje

Fonterra sustavi površinskog grijanja/hlađenja upotrebljavaju se u novogradnji i kod renoviranja za grijanje i hlađenje privatnih ili poslovnih prostorija. Raznovrstan izbor konstrukcijskih elemenata s mogućnošću polaganja i pričvršćivanja u podnu, zidnu i stropnu konstrukciju ostavlja slobodan prostor za uređenje prostorija i ekonomičnu primjenu – bez ometajućih radijatora.

Tehnika odvodnje

Dovodi, odvodi i preljevi od polipropilena (PP) i pribor za kade, tuš kade, wc-e, umivaonike, sudopere i mnoge druge namjene. Različite mehaničke i elektroničke varijante opreme.

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂