X
U

UNITAS

Miješalice koje se savršeno uklapaju u suvremeni ambijent.

proizvodi

Tvrtka HERZ d.o.o. nastala je spajanjem dviju uspješnih slovenskih tvrtki – UNITAS ARMATURE i KOVINA, koje imaju dugogodišnje iskustvo u metaloprerađivačkoj industriji.
Tvrtka UNITAS ARMATURE osnovana je 1933. godine. Od tada, s novim investicijama i novim tehnologijama podiže razinu kvalitete sanitarnih armatura UNITAS.
Sanitarne armature proizvode se u suvremeno opremljenom proizvodno razvojnom centru u Šmartnom pri Litiji, na tehnološki modernim strojevima za obradu. Kvaliteta sanitarnih armatura potvrđena je svim važnijim europskim certifikatima.
Upotreba okolišu prihvatljive ambalaže, promotivnih i recikliranih materijala, predstavlja samo dio Unitasove odgovornosti prema okolišu. Nakon toga slijede, naravno, ekološki proizvodni procesi, moderna galvanska linija, pročišćavanje otpadnih voda i ponovno korištenje recikliranih materijala, zaokružuju društveno i ekološki odgovorno upravljanje našom tvrtkom.
Cilj Unitasa je visokokvalitetan, siguran i ekonomičan proizvod koji pruža dugotrajnu i učinkovitu upotrebu.

UNITAS akcijska ponuda!

Unitas kolekcije

Kreirajući proizvode za sve stilove i ukuse postigli smo dostojan izbor za sve ljubitelje lijepih i stilski usavršenih miješalica. Bez obzira bili ljubitelj modernih i čistih linija ili stilskih i tradicionalnih kod nas čete sigurno pronaći proizvod za sebe.

Elite

Linija Elite savršeno se uklapa u suvremeni interijer. Sada su dostupne NOVE verzije različitih boja, za kuhinju i za kupaonicu. Provjerite novu ponudu!

Zen

Nježne krivulje i zaobljene površine linije Zen izvrsno su rješenje za ljubitelje tradicije koji cijene i moderan dizajn. Dizajn mekih krivulja također odlikuje ručku, koja je izuzetno ugodna na dodir. Linija Zen je savršen spoj elegancije i funkcionalnost.

Tuš

Uživajte u udobnosti, koju vam daju naše najnovije tuš ručice. Izaberite između različitih boja i oblika – od kromiranih ručica sofisticiranih oblika do ravnih linija u mat crnoj boji.

Stil

Miješalice za sve ljubitelje stilskog uređenja. Ako ste ljubitelj tradicionalnih linija, toplih i zaobljenih obrada onda je Stil linija miješalica zasigurno najbolji izbor za Vas.

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂