X
U

Termostroj

Vodeća hrvatska tvornica električnih kotlova

Proizvodi

Termostroj je obiteljska tvrtka, osnovana 1987 godine. Od početka proizvodimo električne kotlove za centralno grijanje i potrošnu toplu vodu, električne toplinske uređaje, a sve se temelji na vlastitom razvoju. Električna energija, kao najčišća energija sa 100%-tnom učinkovitosti, naša je filozofija. Iz tog razloga naši su glavni proizvodi električni kotlovi za centralno grijanje. Termostroj je vodeća hrvatska tvornica električnih kotlova danas. Visoka kvaliteta proizvoda, učinkovito korištenje energije, zaštita okoliša i zadovoljni kupci naše su smjernice. Filozofija kontinuiranog poboljšanja počinje od razvoja, educiranja naših zaposlenika pa sve preko korištenja i održavanja naših proizvoda. Kvalitetu proizvoda i upravljanje sustavom jamči certifikat ISO 9001:2015

 

Termostroj akcijska ponuda

Termostroj kategorije

Visoka kvaliteta proizvoda, učinkovito korištenje energije, zaštita okoliša i zadovoljni kupci naše su smjernice. Filozofija kontinuiranog poboljšanja počinje od razvoja, educiranja naših zaposlenika pa sve preko korištenja i održavanja naših proizvoda.

Kotlovi za industriju – TermoMax 500 kW

Električni kotao za industrijske potrebe. Kotao ne sadrži ekspanzionu posudu i pumpu.

Kotlovi za centralno grijanje – TermoMini

Termo Mini je 100% učinkoviti električni kotao za centralno grijanje. Kotao je opremljen svim potrebnim radnim i sigurnosnim komponentama što omogućava jednostavnu primjenu uz visoki stupanj pouzdanosti.

Kotlovi za centralno grijanje i pripremu tople vode

Termo Kombi je električni kotao za centralno grijanje i protoèno grijanje potrošne tople vode, širokog raspona snaga (15 do 40 kW), koji sadrži sve komponente potrebne kako bi funkcionirao kao mala jednostavna kotlovnica koju je moguće brzo i jednostavno instalirati.

Kotlovi za centralno grijanje – TermoExtra

Termo Extra je 100% učinkovit električni kotao za centralno grijanje širokog raspona snaga (4.5 do 96 kW). Kotao je prvenstveno namjenjen kao zamjenski ili paralelni izvor topline u sustavu centralnog grijanja, ali može biti korišten i kao samostalni izvor topline. Kotlovi Termo Extra ne sadrže pumpu i ekspanzionu posudu.