X
U

SCHOCK

Oboji svoj život

SCHOCK kao vodeći proizvođač grantnih sudopera, nositelj više od 95 patenata kojima postavlja najviše standarde kvalitete, izdržljivosti materijala, higijenske sigurnosti i brige za okoliš. Godine 1979., patentiranom formulom posebne mješavine granita i akrilnih veziva s dodacima
boje, postavlja potpuno novi trend u opremanju savršenog modernog kuhinjskog prostora. Od tada pa sve do danas, prateći sve trendove u opremanju kućanstva, SCHOCK na globalnom tržištu predstavlja najširu ponudu s preko 200 modela sudopera dostupnih u više od 40 boja.

SCHOCK akcijska ponuda!

Schock kolekcije

SCHOCK je izumitelj granitnog sudopera izrađenog od kvarcnog kompozitnog materijala i nudi vrhunsku kvalitetu CRISTADUR® u tehnologiji ovog materijala.

Dozatori sredstava

Uljepšajte svoj umivaonik od kvarcnog kompozita dodatnom higijenskom funkcijom. Dostupni su dozatori za deterđente SCHOCK koji odgovaraju bojom, oblikom i završnicima vaše kuhinjske slavine. Ne samo da se možete osloboditi neprivlačnih boca i posuda za tekućinu za pranje posuđa, već je vaš tekući deterđent sada uvijek pri ruci, ugrađen u sudoper.

Sudoperi

Kada je riječ o kuhinjskim sudoperima od kvarcnog kompozita, mi u SCHOCK-u smo pioniri od 1979. godine. Ne samo zato što smo izumili kvarcni kompozitni sudoper i od tada ga neprestano razvijamo. U modernom prostoru sudopera jednostavno smo u svom elementu.

Miješalice

Nijedan SCHOCK kuhinjski sudoper nikada ne bi trebao biti bez odgovarajuće miješalice. SCHOCK nudi širok izbor vrhunskih, modernih miješalica kako bi sudoper i slavina bili savršen par. Miješalica ne samo da mora odgovarati kuhinji i SCHOCK granitnom sudoperu od kvarcnog kompozita, ona također mora zadovoljiti individualne zahtjeve svakodnevnog kuhinjskog života.

Pribor

Opremljen funkcionalnim priborom po mjeri, SCHOCK quarz kompozitni sudoper postaje svestrani svestrani alat u svježoj, modernoj kuhinji. Mjesto gdje ribu, voće ili povrće možete ne samo oprati, već ih odmah pripremiti. Dodaci za sudoper SCHOCK čine obavljanje ovih poslova iznimno higijenskim – i vrlo učinkovitim.