X
U

ROCA

U skladu sa svojim etičkim smjernicama, vizija tvrtke Roca temelji se na tri temelja: uključenost u osobni i profesionalni razvoj svojih zaposlenika; doprinos globalnom društvenom i ekonomskom rastu zajednica u kojim su prisutni; i minimiziranje utjecaja na okoliš.

Tradicija duga 100 godina čini Rocu vodećom tvrtkom u svijetu sanitarija.
Roca je započela s proizvodnjom radijatora od lijevanog željeza za kućno grijanje u svojoj tvornici u mjestu Gavà, blizu Barcelone. Nakon prvih radijatora, tvrtka je proširila portfolio proizvodnjom bojlera. Roca je 1929. ušla u svijet kupaonica počevši s proizvodnjom kada.
Uvijek prateći društvene promjene vezane uz vodu, glavni prirodni resurs s kojim Roca radi, tvrtka je 1936. prihvatila izazov proizvodnje kupaonskih proizvoda od sanitarnog porculana. Nakon toga 1954. Godine Roca započinje s proizvodnjom slavina.
Prekretnica u postupku internacionalizacije dogodila se 1999. Godine s kupnjom tvrtke Swiss Keramik Holding Laufen, tadašnjim četvrtim proizvođačem na svijetu. Kupovinom tvrtke Laufen, Grupa je ojačala položaj na strateškim tržištima na kojima je bila manje prisutna, kao što su Istočna Europa, Brazil i SAD.
2005. Roca najavljuje ambiciozan strateški plan usredotočen na kupaonske prostore kojim bi postala vodeća na svijetu u tom sektoru.
Danas komercijalna mreža Roca postoji u više od 170 zemalja sa 78 proizvodnih pogona i više od 22.000 zaposlenika diljem svijeta.

ROCA akcijska ponuda!

Roca kolekcije

Dizajn, inovacije i kreativnost utkane su u Roca DNA. Bok uz bok tradiciji i prošlosti Roca kreira nova inovativna rješenja i sigurno korača u budućnost. Otkrijte sve Roca kolekcije za sva vaša dizajnerska rješenja.

ONA

„ONA kolekcija odaje počast raznolikim oblicima prirode Sredozemlja. Funkcionalna, sa svježom estetikom koja slijedi urođenu toplinu prirodnog okoliša, napravljena za one koji uživaju u snazi tihih krajolika.

INSPIRA

„Dizajn, funkcionalnost i širina asortimana. Zbirka neutralnih, elegantnih linija, nudi velik izbor veličina.Kombinacija ove serije ‘proizvoda će vam dati nevjerojatne rezultate u svim vrstama kupaonskih prostora.“

THE GAP

„Ovaj koncept dizajnera Antonia Bulloa istodobno je kompaktan i funkcionalan. Bogati asortiman prilagođuje se svim mogućnostima i omogućuje optimiziranje kupaonskog prostora. Moderne i elegantne linije potvrđuju inteligentnost odabira. „

MERIDIAN

„Jedan jedini koncept za tisuću mogućnosti. Jedan jedini koncept koji će ispuniti svaki zahtjev. Najraznolikiji i sveobuhvatni asortiman.“