X
U

REMER

Svestrana elegancija za moderne kupaonice

Proizvodi

Remer Rubinetterie osnovan je u Milanu 1965. godine te je i danas impresivna proizvodna tvornica smještena u Cassano d’Adda (MI) na površini od oko 85.000 četvornih metara. Kontinuirana predanost rastu, ulaganju, osmišljavanju, stvaranju i usavršavanju oduvijek je bila pokretačka snaga tvrtke koja se tijekom godina potvrdila kao solidna referentna točka u proizvodnji slavina i malih hidrauličkih dijelova u Italiji i u 120 stranih zemalja u kojima aktivno distribuira svoj proizvod.

REMER akcijska ponuda!

Remer kolekcije

Kolekcije miješalica tvrtke Remer Rubinetterie obuhvaćaju različite stilove i dizajne kako bi zadovoljile sve potrebe za funkcionalnošću, estetikom i proračunom, a istovremeno očuvale istu kvalitetu u svakom konceptu.

Absolute

Kolekcija jednoručnih miješalica u kojoj prevladavaju kvadratne linije.
Miješalica izlivena u jednom komadu stvara elegantan dojam u svakom konceptu i dizajnu. Dostupne u različitim završnim obradama i bojama ove miješalice svojom originalnošću uklapaju se u svaki moderan projekt kupaonice.

Dream

Kolekcija jednoručnih miješalica Dream odraz su jasnog i čistog dizajna, posvećenog detaljima koji čine razliku. Ljubitelji dizajna zasigurno će primjetiti tijelo miješalice eliptične forme koje se uzdiže i povećava svoj promjer. Skladan i elegantan dizajn izdvajaju ovu kolekciju kao profinjen komad po pristupačnoj cijeni.

Energy

Kolekcija svestranog i modernog rješenja. Dizajn Energy kolekcije miješalica skladno kombinira meke i zaobljene površine s ravnim profiliranim površinama. Mjedeni oblik tijela miješalice i vizualni kontinuitet obrisa upotpunjuje kupaonske prostore.

Infinity

Kolekcija miješalica Infinity upotpunjuje dizajnersku ideju u kojoj estetika proizvoda igra glavnu ulogu. Mekoća okruglog tijela i njegove jasne linije u konturama i ručici za upravljanje izražavaju osobnost te postaju autentičan izraz moderne elegancije.

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂