X
U

Real Estate

O nama

Kera Term trgovina d.o.o. posvećena je prodaji širokog asortimana keramičkih pločica, sanitarija, kupaonske opreme i namještaja te sustava grijanja, hlađenja, instalacije, vode i odvodnje. Od osnivanja 2005. godine, uspješno smo se pozicionirali na tržištu i postali jedan od vodećih distributera proizvoda za uređenje interijera i eksterijera.

Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom jamči kvalitetu i preciznost u radu te brinemo o svakom detalju kako bismo vašem domu dali dodatnu vrijednost.

Svojom širokom ponudom i najboljim svjetskim brendovima garantiramo vrhunsku kvalitetu proizvoda za naše kupce. U našoj ponudi možete pronaći najnovije trendove i dizajne, od modernih minimalističkih do klasičnih i rustikalnih stilova, kako bi svatko pronašao nešto za svoj ukus i potrebe. Kera Term također nudi veliki izbor boja, tekstura, veličina i oblika keramičkih pločica, sanitarne I kupaonske opreme, te sustava za grijanje i hlađenje.

Pregled asortimana

Od jednostavnih običnih sanitarnih armatura do ozbiljnih dizajnerskih rješenja različitih dimenzija, oblika i funkcionalnosti.

Keramika

Sanitarije

Grijanje i hlađenje

Kuhinjski asortiman

Kera Term trgovina je prisutna na tržištu nekoliko gradova u Hrvatskoj, u Zagrebu, Karlovcu, Puli, Zadru i Solinu. Naša najnovija i najveća poslovnica smještena je u Zagrebu, na Jadranskoj Aveniji 9, koja se prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Ovdje možete vidjeti naše najbolje proizvode uživo i dobiti profesionalne savjete naših prodajnih stručnjaka. Naš showroom predstavlja najveću ponudu keramičkih pločica i sanitarija u regiji.

Kera Term trgovina je stekla povjerenje kupaca svojom predanošću i kvalitetom, te je stoga postala sinonim za vrhunske proizvode i uslugu. Radujemo se vašem dolasku u našu trgovinu i prilici da vam pomognemo stvoriti savršeni interijer I eksterijer po vašim željama.

Slide 3

Zagreb

Slide 2

Split

previous arrow
next arrow

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂