O NAMA

Kera Term trgovina d.o.o. posvećena je prodaji širokog asortimana keramičkih pločica, sanitarija, kupaonske opreme i namještaja te sustava grijanja, hlađenja, instalacije, vode i odvodnje.

Specijalizirani za opremanje svih unutarnjih i vanjskih prostora, svojom se širokom ponudom Kera Term može pohvaliti kvalitetom koju garantiraju najbolja i najveća svjetska imena i brendovi. Svojom se konstantnom željom za napretkom Kera Term neprestano prilagođava novim tehnologijama, najnaprednijim proizvodnim sustavima i najkvalitetnijim proizvodima.

Svoju smo uslugu u potpunosti prilagodili korisniku te nudimo i izvođenje radova na području keramike, ugradnje sanitarne i druge opreme, kao i opreme za grijanje i klimatizaciju. Kera Term trgovina prisutna je na tržištu od 2005. godine u Zagrebu i Karlovcu, a od 2014. i u Puli, Zadru i Solinu.

Nakon 15 godina predanog rada i konstantnog napretka Kera Term s ponosom predstavlja najveći showroom keramike i sanitarija, ne samo u Hrvatskoj već u regiji. U našoj novoj poslovnici u Zagrebu, Jadranska Avenija 9 naći ćete brojne izložbene primjerke kao dokaz da svojom ponudom vrhunskih brenova imamo najbolji izbor cijene i kvalitetete.

Kerma Term trgovina
Kerma Term trgovina
Kerma Term trgovina
Kerma Term trgovina