X
U

NOVELLINI

Ljepota življenja je često u najmanjim stvarima. Uz Novellini proizvode možete uživati u wellness tretmanu čak i u niši male kupaonice.

Novellini je osnovana 1966. kao mala radionica specijalizirana za izradu kovanog željeza i aluminija za izradu vrata i prozora. Godine 1980.dodatak tuš kabina u asortiman dovodi do rasta poslovanja, što također donosi uspjeh na europskom tržištu.

Misija

S entuzijazmom, timskim radom i vrijednostima Novellini želi poboljšati živote svih ljudi u svijetu u potrazi za izvrsnošću za svoje domove i obitelji, a cilj im je da to učine koristeći najbolje tehnologije, dodatno ojačane strašću i intelektualnom uključenošću, rođenih iz potrage za ljepotom u svemu što radimo.

Vizija

Biti referentna točka za izvrsnost u opremanju kupaonice i najinovativnija tvrtka koja predlaže bolje proizvode i bolju uslugu. Na taj način rasti i postati lider u cijelom svijetu, stvarajući vrijednost za resurse koji su uključeni u našu aktivnost i za našu zemlju.


Vrijednosti
Temeljne vrijednosti su strast za izvrsnošću – što znači ljubav prema ljepoti i finoj izradi – i etika – što znači dugoročnu vrijednost kroz održivost, transparentnost i vrednovanje ljudi. Novellini želi staviti čovječanstvo i kvalitetu života u središte svih naših izbora, uvijek vođenih strašću prema onome što radi.

NOVELLINI akcijska ponuda!

Novellini kolekcije

Redizajnirajte uz Novellini svoj koncept blagostanja.
Kvaliteta i elegancija na prvi pogled.

White kolekcija – Young

Estetski i funkcionalni zahtjevi kupaonice prikazani su kroz linearnost i čist izgled. Kolekcija Young povećava volumen maksimiziranjem raspoloživog prostora zahvaljujući brojnim konfiguracijama.

Frame

Frame je kompletno rješenje za vašu kupaonicu, koje vam daje slobodu da koordinirate sve kupaonske proizvode u savršenu kompoziciju. Uz Frame imate najsuvremeniji Total Look!

Edge

Ljepota se najčešće krije u detaljima. Asortiman linije Edge dočarava moderan i osebujan dizajn. Usklađen i funkcionalan proizvod koji će se savršeno uklopiti u sve moderne prostore.

Wellness kade

Vaše utočište mira je upravo u vašem domu. Uronite u kadu i pustite da čarolija vode učini ostalo. Svega 15-20 minuta je dovoljno da vratitie svoj mir i napunite baterije.

Ekskluzivne novosti su uvijek in!

Prijavite se na naš newsletter

Ja sam: *
Lokacija *

Ne propusti zapratiti nas na našim društvenim mrežama kako nebi propustio/la najnovije informacije o popustima, akcijama i novitetima. A nekad imamo i pokoji smiješni video 🙂