Maxa

Rješenja za klimatizaciju i grijanje

Proizvodi

Od naših prvih koraka prodaje na konkurentnom tržištu, sada smo prisutni na području Italije s 50 agencija i u 24 europske zemlje, više od 350 servisnih centara koji rade s nama kako bi pružili brzu i učinkovitu pomoć. 

S 8 proizvodnih linija zadovoljavamo sve veće zahtjeve za inverterskim dizalicama topline kako na talijanskom tako i na stranom tržištu. Naš asortiman karakterizira snaga do 350 kW, najveća dostupna na tržištu. 

Maxa je također prisutna na tržištu klima uređaja već 30 godina, a svoj pristup ovom tržištu započela je 1992. godine. Naš asortiman ima opsežna rješenja za stambene, poslovne i tercijarne klimatizacije. Ponosimo se činjenicom da nudimo jedan od najširih asortimana visokokvalitetnih proizvoda na europskom tržištu, zahvaljujući stalnim inovacijama i uvođenju novih proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe tržišta.

Maxa akcijska ponuda

Maxa kategorije

Širok asortiman za sve potrebe. U našem asortimanu možete pronaći najsuvremenija rješenja za stambeno, poslovno, industrijsko i tercijarno grijanje i klimatizaciju.

Ventilokonvektori

MAXA ventilokonvektori dizajnirani su da zadovolje učinkovitosti, tišinu i estetiku koju zahtijeva tržište. Mikroprocesorska kontrola osigurava točnu temperaturu i atmosferu koju želite u svakom prostoru.

 Inverterske dizalice topline

Dizalice topline Maxa dizajnirane su da zadovolje zimske i ljetne potrebe za klimatizacijom modernih stambenih i poslovnih prostora. Idealno su rješenje u kombinaciji s podnim sustavima, s napajanjem iz mreže i/ili iz obnovljivih izvora. Izuzetno svestran i prikladan sustav za proizvodnju tople vode za zimsko grijanje i hladne vode za ljetno hlađenje okoliša; i za proizvodnju tople vode za kućanstvo.

Klima uređaji

Naš asortiman klima uređaja je idealan za sve vaše potrebe klimatizacije. Dobro se prilagođava svakom kontekstu instalacije zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama bez odricanja od dizajna i udobnosti. Svi proizvodi iz asortimana koriste ekološki plin R32 kako bi se zajamčila zaštita okoliša uz održavanje optimalnih performansi.

Toplinske pumpe za toplu vodu u kućanstvu

Dizalica topline za toplu vodu u kućanstvu jedan je od najekonomičnijih sustava za grijanje vode za obiteljsku upotrebu u kućanstvu ili za male poslovne aktivnosti. Koristeći besplatnu obnovljivu energiju iz zraka, jedinica je vrlo učinkovita s niskim troškovima rada. Njegova učinkovitost može biti do 3-4 puta veća od konvencionalnih plinskih kotlova ili električnih grijača.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče