X
U

Koin

Vrhunska kvaliteta s dugogodišnjim iskustvom, kvalificiranim osobljem i usmjerenjem prema naprednim rješenjima i inovativnim mogućnostima pri projektiranju i proizvodnji svojih proizvoda.

Proizvodi

50 godina tradicije, kvalitete, inovacija i trendova Tvrtka je osnovana 1963. godine kao trgovačka radionica, a 1990. je preimenovana i redizajnirana u KOIN, d. o. o. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja kupaonskih elemenata i pribora, kao i manjih čeličnih i plastičnih potrepština. Svaki proizvod je osmišljen, dizajniran i proizveden unutar tvrtke. KOIN, d. o. o. također proizvodi međuproizvode za poslovne partnere (UNITAS, KOVINA, MLM – ARMAL).

Tvrtka zapošljava 18 zaposlenika, od čega su polovica zaposlenih žene te se s uspjehom bavi različitim proizvodnim procesima, kao što su CNC glodanje, duboko ucrtavanje, savijanje tankih cijevi, lijevanje plastičnih proizvoda, indukcijsko spajanje i drugo.

Koin
akcijska ponuda

Koin kolekcije

Ustrajnošću u razvoju dizajnerskih ali i funkcionalnih kolekcija tvrtka Koin postala je sinonimom za lijepu i funkcionalanu kupaonski opremu i pribor.

Vita

Trajni kupaonski elementi i pribor popularne zbirke Vita oduševljavaju svježinom i univerzalnim stilom.

Nex

Moderno uređeni vrhunski kupaonski elementi i pribor. Čiste linije i moderan dizajn donijet će sofisticiranost vašim prostorima i zadiviti vaše goste.

Cut

Dizajn koji će uvjeriti i najzahtjevnije korisnike. Jedinstven i moderan stil te profinjeni detalji glavni su atributi prestižne zbirke kupaonskih elemenata i pribora.

Simple

Moderna zbirka Simple uvodi proizvode svevremenskog stila visoke primjenjivosti.