X
U

JIKA

Širok izbor boja i završnih obrada, zajedno s evoluirajućim dizajnom koji uravnotežuje upotrebljivost i stil: Izvrsna rješenja za sve kupaonice

Proizvodi

Proizvodnja Jika keramike u Znojmu (Češka) datira još iz 19. stoljeća i bila je najstarija u kontinentalnoj Europi. Ubrzo nakon 1920.g. postaju prvi u Europi po proizvodnji umivaonika, kada i ostalih sanitarija. Danas Jika proizvodi u dvjema tvornicama – u Bechyneu i Znojmu.
1991. g. tvrtka se pripojila švicarskom holdingu Laufen, te tako proširuje svoju ponudu proizvoda. Akvizicijom švicarske tvrtke LAUFEN 1991. godine, tehničke i operativne nadogradnje su dodane, a linije sanitarne keramike svjedočile su značajnom širenju.

Kombinacija internog dizajna, prirodnih materijala i najsuvremenijih tehnologija za procese definira proizvode JIKA na vrlo originalan način, a kao potvrdu ima međunarodno priznati ISO 9001 certifikat o kvaliteti. Visoka kvaliteta, savršena funkcionalnost i sveobuhvatan portfelj rješenja kroz cjenovne razrede zaokružuju široku ponudu Brenda Jika.

Jika kolekcije

Jika kolekcije svoju inspiraciju crpe iz rustikalnog dekora, francuskog šarma i industrijskog dizajna.

Toaleti

Toaleti koji u potpunosti transformiraju vašu kupaonicu.

Umivaonici

Čiste linije i profinjen dizajn krase Jika asortiman umivaonika.

Miješalice

Prateći najnovije trendove i tehnološka postinuća Jika miješalice se mogu pohvaliti izvrsnom funkcionalnošću i elegancijom.

Tuševi

Izvrstan izbor tuševa, tuš kada i walk in rješenja omogućuje odabir vrhunskih estetskih i funkcionalnih rješenja.