INNOVA

Rast kroz inovacije.

2004. – Počeci
INNOVA je rođena. Tvrtku pokreće strast mladog radnog tima na čelu s Oresteom Bottarom: tvorcem vizionarom i ocem mnogih patentiranih inovacija koje su stvorile povijest klimatizacije stambenih objekata.
2012. – Prekretnica
Dolaskom Gianandrea Masserdottija (GAM), INNOVA odlučuje investirati u stvaranje vlastite komercijalne mreže, u Italiji i inozemstvu, predlažući se svojim rješenjima kako distribuciji tako i industrijskim partnerima za međunarodnu suradnju robnih marki.
2014. – Proširenje
Inozemna suradnja dovela je do toga da je INNOVA prisutna u više od 30 zemalja. Put rasta koji potiče kontinuirano stvaranje novih ideja i projekata, kao što je usvajanje DC Inverter tehnologije za ventilokonvektore i lansiranje ..2.0: klima uređaja bez vanjske jedinice.

2016. – Veliki skok

2018 – Vizija budućnosti

2020 – Nova revolucija

2021 – Pripreme za budućnost

INNOVA akcijska ponuda!

Innova kolekcije

INNOVA je tvrtka posvećena osmišljavanju, razvoju i proizvodnji inovativnih rješenja za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju. Preko 15 godina iskustva u sektoru klimatske udobnosti s jasnim ciljem: rast kroz inovacije. Misija koja se uvijek razvijala kroz ujedinjenje tehničkih vještina i kreativnosti, tehnologije i dizajna, talijanske strasti i međunarodne vizije, kako bi se postigli najbolji standardi u pogledu energetske učinkovitosti i kvalitete izvedbe.

Ventilokonvektori za podnu ugradnju

FILOTERRA je serija ventilokonvektora dizajniranih da odgovore na posebne arhitektonske situacije, kao što su prostorije s prozorima punom dužinom ili prostori vrlo izloženi ljetnoj vrućini ili hladnim zimskim strujanjima. U tim slučajevima normalni ventilokonvektori nisu vrlo učinkoviti ili – u slučaju prozora – nisu kompatibilni s dizajnom prostorija. Trebamo originalno, inovativno rješenje koje se može integrirati s normalnim sustavima podnog grijanja.
Odgovor? Filoterra.

Ventilokonvektori za parapetnu i stropnu ugradnju

AIRLEAF omogućuje izvrsnu uštedu energije jer se može povezati s generatorima topline na niskim temperaturama kao što su dizalice topline, kondenzacijski kotlovi i sustavi s ugrađenim solarnim kolektorima. Innova AirLeaf svojim sofisticiranim regulatorom temperature jamči udobnost tijekom cijele sezone. Izuzetno brzo zagrijava i hladi, a kad se postigne željena temperatura, ona se održava precizno i tiho.

Ventilokonvektori za zidnu ugradnju

FILOMURO je izuzetno tanak, daleko najtanji u svojoj kategoriji (samo 128 mm), a urednog i elegantnog dizajna tako da se savršeno integrira u bilo koji ambijent.
Tišina je apsolutna i protok zraka dobro izbalansiran da ne stvara smetnje.
Ventilator i upravljanje su tipa DC inverter za savršeno podešavanje temperature bez fluktuacije i s izuzetno smanjenom apsorpcijom snage.
FILOMURO se može ugraditi i u položaj niskog zida kako bi protok zraka bio usmjeren prema podu.

Toplinske pumpe

STØNE – Toplinska pumpa koja se ne skriva!
Dizalica topline koja obnavlja tehnologiju i estetiku sektora s dizajnerskim rješenjem po mjeri za stambenu uporabu. U usporedbi s tradicionalnim vanjskim jedinicama – glomaznim i lošeg izgleda – STØNE se savršeno integrira na balkone, terase i van stambene zgrade i prestižne kontekste.
Početak nove ere.

Vezivi materijali i hidroizolacija
Profili za keramiku i povišeni podovi
Kupaonska galanterija
Ugradbeni elementi
 
Bazeni i masažne kade
Tuš kanalice
Solarni sustavi
Dizalice topline
Klima uređaji
Podno grijanje
Ugostiteljstvo i industrija
Zaštita od smrzavanja
Električno grijanje
Instalacijski sustavi
Vrtna oprema
Vanjski namještaj
Vanjski tuševi
Sudoperi
Mješalice za sudopere
Indukcijske ploče