X
U

GARDENIA ORCHIDEA

Talijanski stil, izvrsnost i kvaliteta

Proizvodi

Gardenia je osnovana 1961. godine i za samo nekoliko godina postala je vodeća skupina keramike koja djeluje u preko 100 zemalja širom svijeta. Grupa se može pohvaliti čvrsto ukorijenjenim imidžom marke zahvaljujući strategiji pozicioniranja koja se sve više fokusira na proizvode srednje do visoke kategorije.

Gardenia Orchidea akcijska ponuda

Gardenia Orchidea kolekcije

Svojom izvrsnošću, dosljednošću i strategijom grupa Gardenia Orchidea u kratkom roku je postala sinonimom za visokokvalitetne proizvode s daškom talijanskog dizajna. Kolekcije su inspirirane svim svjetskim motivima i tradicijom, utkanim u prekrasan dizajn pločica.

Gioia

Inspirirana prirodom, njenim strukturama i bojama, kolekcijaGioia unosi u vaš prosotor krajolik u svim bojama i nijansama.

Esedra 2.0

Prirodna struktura i boja kamena krasi ovu raskošnu kolekciju pločica.

Unique

Os snježno bijele boje do duboke crne kolekcija Unique dići se snažnim i izraženim žilama u svojoj strukturi. Za sve odvažne i elegantne prostore ova kolekcija je izvrstan izbor.

Mood

Kolekcija kao suština keramike.
Ova elegantna kolekcija sa strukturom betona i kamena, te prirodnim zemljanim tonovima upotpunit će svaki prostor svojom elegancijom.