X
U

BOSCH

Bosch Toplinska tehnika vaš pouzdan partner

Proizvodi

Bosch akcijska ponuda

Akcijski katalog BOSCH proizvoda vrijedi do 30.6.2024. Nemojte propustiti ovu savršenu priliku za najbolje cijene. #LikeABosch

Kao vodeći europski dobavljač proizvoda toplinske tehnologije, Bosch nudi široki spektar samostojećih i zidnih uređaja za grijanje, koji obuhvaća i solarne sustave te uređaje za pripremu tople vode i klimatizacijske uređaje.Oni ispunjavaju ne samo najviše zahtjeve s obzirom na toplinu i ugodu, nego jamče i maksimalnu energetsku učinkovitost i ekološku prihvatljivost. Danas smo tvrtka s tehnologijom i uslugama koja se razvija izvan svojih temeljnih aktivnosti u nova, obećavajuća područja poslovanja. Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”. U budućnosti ćemo nastaviti svojim smjerom: čvrsto usredotočeni na dugoročna kretanja, izazove i ciljeve, u jednakoj mjeri odgovorni i inovativni.

Bosch kategorije

Svaki se proizvod tvrtke Bosch izrađuje s istim ciljem – kako bi se unaprijedila kvaliteta vašeg svakodnevnog života kroz pružanje rješenja koja su inovativna, ali i istinski korisna.

Klima uređaji

Ako u vašem stanu ili domu želite ugodan klimatizirani prostor, klima uređaj Bosch upravo je ono što ste tražili. Bosch klima uređajem u svakom trenutku možete bez problema stvoriti ugodne i zdrave uvjete stanovanja.

Dizalice topline

Bosch dizalice topline opskrbljuju vaš dom toplinom i toplom vodom koristeći toplinu iz zraka ili tla kao obnovljivi izvor energije.

Kondenzacijski kotlovi

Kondenzacijski plinski kotlovi omogućavaju maksimalnu učinkovitost uz najniže moguće troškove.

Solarni sustavi

Moderan solarni sustav Bosch djelotvorno pretvara sunčevu energiju u toplinu grijanja i tople vode – i to ne samo kada sija sunce.