X
U

ARISTON

Održivi svijet počinje kod kuće

Proizvodi
Kao jedan od prvih globalnih proizvođača opreme za grijanje, osjećamo se kao kod kuće u gotovo svakom dijelu svijeta. I zato što svijet vidimo kao svoj dom, prema planetu se odnosimo s istim poštovanjem kao i prema domovima koji nas ugošćuju. Dakle, ništa ne može pokvariti taj osjećaj „nema mjesta kao što je dom“.

U Aristonu razvijamo najnovije, najučinkovitije tehnologije u pristupačna i povezana rješenja koja troše što manje energije i dizajnirana su za jednostavnu instalaciju, rad i održavanje.
Stvaranje proizvoda za grijanje i pripremu tople vode na najučinkovitiji i obnovljiv način, bez obzira na izvor energije, izazov je koji si postavljamo svaki dan.

Porijeklom iz Italije, njegujemo dom kao središte obitelji, stoga se brinemo da svaka komponenta bude sigurna i pouzdana, da se svaki proizvod može konfigurirati za potrebe svake obitelji, te da je podržan stručnim savjetima i uslugama tijekom cijelog životnog vijeka i izgleda dobro čak i u najotmjenijem okruženju.

Ariston
akcijska ponuda!

Ariston kategorije

Ariston je svjetski stručnjak za grijanje i pripremu tople vode. Ljudima diljem svijeta pruža široku paletu inovativnih i energetski osviještenih proizvoda dizajniranih za poboljšanje i pojednostavljenje kućnog života.”

Grijalice vode

Prvi električni bojler srednjeg kapaciteta energetskog razreda A.

Plinski bojleri

Najmoderniji kondenzacijski bojler s ugrađenim bežićnim povezivanjem.

Dizalice topline

Najnovija generacija toplinskih pumpi za održivu udobnost.
Elegantna rješenja za vrlo učinkovito grijanje i hlađenje,kao i grijanje vode.

Klima uređaji

Zidni inverter klimatizacijski uređaji energetske klase do A+++