X
U

ARIOSTEA

Unapređivanje prirodnog lomljenog kamena vrhunske kvalitete.

Visoka kvaliteta u kombinaciji s nenadmašnom tehnologijom omogućila nam je ponovnu interpretaciju nekih od najrjeđih, najfiniranijih i najvrjednijih prirodnih proizvoda, a istovremeno je poboljšala njihovu tehniku i kvalitativna svojstva, spasivši mnoge od tih materijala od zaborava. Na ovaj način Ariostea vam omogućuje da cijenite i u potpunosti iskoristite neke od najcjenjenijih materijala na raspolaganju. Ostala obilježja uključuju izuzetnu funkcionalnost, higijenu, sigurnost i dugotrajnost: za ono što se može smatrati savršenom zelenom, ekološkom alternativom. Koncept materijala je nov i neprestano se razvija u potrazi za vrhunskom kvalitetom.

ARIOSTEA akcijska ponuda!

Ariostea kolekcije

Podni i zidni materijali s efektom mramora i drva

Dizajn i lakoća interijera i eksterijera

Teknostone

Kolekcija Teknostone istovremeno reinterpretira čisti i profinjeni karakter kamenih materijala, pronalazeći pravi odgovor u svojoj bitnosti na trenutne arhitektonske i dizajnerske zahtjeve.

Accademia

Accademia je inspirirana umjetnošću drevnih venecijanskih podova, u izgledu i suštini autentične materije. Inovativna materija: homogena, kompaktna, neuništiva, sigurna, ekološka.

Next

Jednostavan, materijalan izgled betona, suvremenog arhitektonskog elementa par excellence, odražava dušu NEXT-a. Elegantna jednostavnost suptilnog sjenčanja čini ga diskretnom, svestranom opcijom za unošenje karaktera u postavke i nudi dizajnerima maksimalnu slobodu.

Pietre

Toplina kamenih podova, snaga patentirane tehnologije, talijanski talent čine svaki komad jedinstvenim. Visokotehnološke podne i zidne obloge idealne su za unutarnja i vanjska rješenja zahvaljujući različitim dostupnim završnim obradama površina.