VIEGA montažni sistemi

Viega Eco Plus predstavlja provjerenu tehniku, racionalnu montažu i inteligentna rješenja detalja u predzidnoj instalaciji. Time je ovaj sustav upravo kod objektne gradnje jedno od rješenja kojima se daje prednost kod izbora. Viega Eco Plus na raspolaganju je uz atraktivnu cijenu kompleta.

Viega Eco Plus-kutni elementi – prostorno čudo sa kompaktnim dimenzijama

Zahvaljujući kompaktnoj dubini ugradnje od samo 233 mm Viega Eco Plus-kutni elementi odgovaraju za WC, umivaonik, bide ili pisoar u najmanjim uglovima (slika desno). Podžbukni vodokotlić opremljen je dovokoličinskom tehnikom ispiranja.
Viega Eco Plus-kutni elementi – prostorno čudo sa kompaktnim dimenzijama

Viega Mono omogućuje pojedinačnu ili serijsku montažu sa visinama ugradnje 1130 mm i 980 mm: u tu svrhu se samo mora po visini skratiti predzidni element koji je postavljen na 1130 mm. Pritom fleksibilno prilagođavanje dubine i niski predzidni WC-elementi osiguravaju veliku varijabilnost. Povrh toga se pomoću integriranih zidnih udubina može ostvariti savršeno povezivanje sa zidom. Osim toga, dodatno zvučno izolirano kućište od EPS-a čini idealnu podlogu za žbuku.

Kad se radi o rješenjima mokre gradnje u predzidnoj instalaciji, Viega Mono je prokušani klasik varijabilne veličine i posebno fleksibilan kod ugradnje. Kvaliteta materijala i komfor montaže su pritom točno takvi, kakvi se očekuju od poduzeća Viega: najbolji.

www.viega.hr

 

Kategorija: