ROFIX LJEPILA

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Fleksibilno ljepilo za keramiku C2 TE S1

Fleksibilno, prilagodljivo (S1), tankoslojno ljepilo za keramiku, prirodno bijele boje prema EN 12004. Za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike na podu i zidu. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Specijalno za podove s toplinskim opterećenjem npr. terase, balkone i estrihe s podnim grijanjem. Posebno prikladno za svijetlu keramiku.

Prirodno bijelo fleksibilno tankoslojno ljepilo prema EN 12004 za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike, mozaika od stakla i porculana kao i prirodnog i umjetnog kamena na podu i zidu. Specijalno za podove s termičkim opterećenjem npr.terase, balkone i estrihe sa podnim grijanjem.

Kod jako promenljivih podloga (npr. mladi beton, zidovi od gips kartonskih ploča), kod starih ali nosivih žbuka.Posebno je prikladno za svijetle keramičke pločice i ploče.

RÖFIX AG 650 FLEX S1 Fleksibilno ljepilo za keramiku C2 TE S1

Fleksibilno, prilagodljivo (S1), tankoslojno ljepilo za keramiku prema EN 12004. Za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike na podu i zidu. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Specijalno za podove s toplinskim opterećenjem npr. terase, balkone i estrihe s podnim grijanjem.

Fleksibilno, visoko otporno, prilagodljivo (S1) tankoslojno ljepilo prema EN 12004 za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike, mozaika od stakla i porculana kao i prirodnog i umjetnog kamena na podu i zidu. Specijalno za podove s toplinskim opterećenjem npr. terase, balkone i estrihe sa podnim grijanjem.

Kod jako promenljivih podloga (npr. mladi beton, zidovi od gips kartonskih ploča), kod starih, ali nosivih žbuka.

RÖFIX AG 654 INNEN Unutarnje ljepilo za keramiku C1

Tankoslojno ljepilo za keramiku prema EN 12004 za zidove i podove u unutarnjim prostorima.

Tankoslojno ljepilo za keramiku prema EN 12004, za postavljanje upojnih keramičkih pločica i ploča na unutarnjim podnim i zidnim površinama.

RÖFIX AG 660 DBM RAPID Brzovezujuće ljepilo C2 F

Brzovezujuće fleksibilno ljepilo za keramiku prema EN 12004 za područje poda i zida. Posebno pogodno za polaganje keramičkih obloga velikog formata i za podno grijanje, za vanjsku i unutarnju upotrebu.

Brzovezujuće, bijelo, fleksibilno, visoko postojano tankoslojno ljepilo prema normi EN 12004 ( npr. mramor itd.) na podu i zidu, kada želimo brzo vezanje ljepila.

Prikladno za estrih i podno grijanje.

Uz pomoć brzog vezivanja potrebne mješajuće vode mogu da se izbjegne bojanje svjetlih pločnih površina.

RÖFIX AG 663 FLEX ECO Ljepilo za keramiku C2 TE

Fleksibilno ljepilo za keramiku, sa smanjenim klizanjem, prema EN 12004. Za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike na podu i zidu. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Posebno prikladno za polaganje keramičkih obloga velikog formata i za podno grijanje.

Fleksibilno visokoučinkovito tankoslojno ljepilo prema EN 12004, za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike, mozaika od stakla i porculana kao i prirodnog i umjetnog kamena na podu i zidu. Za unutarnju i vanjsku upotrebu i za estrihe s podnim grijanjem.

RÖFIX AG 656 MK RAPID Ljepilo za mramor C2 FT

Brzovezujuće, fleksibilno tankoslojno ljepilo, sa smanjenim klizanjem, prirodno bijele boje, prema EN 12004. Za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike i ploča na podu i zidu. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Posebno prikladno za podno grijanje i polaganje pločica na pločicu.

Za podove pod toplinskim opterećenjem, npr. na grijanim estrisima, kao i u sanaciji ljepljenja pločica na stare površine.

Uz pomoć brzog vezivanja potrebne mješajuće vode mogu da se izbjegne bojanje svjetlih pločnih površina.

http://www.roefix.hr/

PDF katalog:

Rofix katalog

Kategorija: