PROFILPAS PROFILI

Cerfix® Protrim

PROTRIM je linija profila idealna za zatvaranje i zaštitu vanjskih kutova zidnih keramičkih obloga pomoću koje se izbjegavaju neestetski i krhki rezovi pod kutom od 45°; zaobljeni oblik daje istovremeno simetrični izgled i djeluje kao zaštita za kut obloge.

Dostupna u različitim visinama, materijalima i završnim obradama, linija PROTRIM se zajedno s linijom PROLIST koristi u dekorativne svrhe; proizlaze tako profinjene i oku ugodne kombinacije/suprotnosti od najrazličitijih obloga.

Linija PROTRIM je prikladna i za zatvaranje i zaštitu podova i rubova stepenica koji mogu biti napravljeni od raznoraznih materijala kao što su: parket, kamen i smole; može se koristiti i za obradu radnih površina i uzdignutih podova.

Cerfix® Proangle

PROANGLE profili su idealni za zatvaranje i zaštitu vanjskih kutova keramickih obloga, buduci se njima izbjegavaju neestetski i krhki kutovi pod 45. Cetvrtasti oblik profila jasno definira postavljenu oblogu kao, na primjer, oblogu od retificiranog porculanskog gresa. Profili ove linije su dostupni u razlicitim materijalima, bojama i teksturama, pa se stoga upotrebljavaju i u dekorativne svrhe, sa profinjenim i oku ugodnim ucincima sklada/suprotnosti raznovrsnih obloga.

Primjenjivost linije PROANGLE i raznolikost materijala upotrijebljenih za njenu izradu, omogucuje upotrebu ovih profila u privatnim, javnim i industrijskim ambijentima.

Cerfix® Sanibord

SANIBORD je linija profila od obojenog aluminija i PVC-a posebno prikladna za spajanje keramičkih zidnih obloga i sanitarija ili zidnih obloga i radnih površina, koja pridonosi zaštiti površina i održavanju higijene.

Modeli B/20 i BP/20 su naročito primjenjivi između već postavljenih zidnih obloga i sanitarija, kao i između već postavljenih zidnih obloga i radnih površina.

Model BP/22 je namijenjen za istovremeno postavljanje obloga i kada, odnosno sanitarija.

Model BP/25 se preporuča u situacijama kada se kade ili sanitarije ugrađuju uz već obložene zidove.žUpotrebom ovih specijalnih profila izbjegava se upotreba silikona za brtvljenje te se, osim estetskog učinka, osigurava održavanje odgovarajuće razine higijene tijekom vremena.

http://www.profilpas.com/hr

PDF katalozi:

Profili za podove iste visine Cerfix Proangle

Profili za sanitarije Cerfix Sanibord

Profili za unutarnje kuteve Cerfix Proround

Profili za unutarnje kuteve Cerfix Proint

Profili za vanjske kuteve Cerfix Protrim

 

 

Kategorija: