OVENTROP sustavi za podna grijanja

Sustavi površinskog grijanja i hlađenja
“Cofloor”: u skladu s praksom i funkcionalni
Sustavima površinskog grijanja i hlađenja “Cofloor”, Oventrop stručnjacima iz područja grijanja i hlađenja ne nudi samo vrhunsku armaturu, već i sve ostale dijelove za ekonomičnu instalaciju pri različitim načinima izvođenja.
U to se ubrajaju sustavi s ispupčenom pločom (rasterom), sustavi s pričvrsnim čavlićima (izolacija u namotu i preklopive ploče), sustavi sa šinama, sustavi za suhu gradnju, rubne izolacijske trake, razdjelnici od nehrđajućeg čelika, oprema za regulaciju i hidrauličko uravnotežavanje, razdjelni ormarići, cijevi itd. Svi ti dijelovi optimalno su međusobno usklađeni, te odgovaraju normama i najnovijem stanju tehnike.
U posljednih su nekoliko godina sustavi površinskog grijanja postali sve važniji zbog nekolika razloga:
Zbog strogih zahtjeva za toplinskom izolacijom, smanjena je potreba za toplinom u zgradama. Ekonomičnim sustavima grijanja koji  štede energiju, ostvaruje se visoka udobnost življenja, pri čemu se površinsko grijanje smatra odličnim rješenjem. U novim ili rekonstruiranim zgradama sustavi površinskog grijanja mogu se ugrađivati u pojedinim prostorijama, npr. kupaonicama, kuhinjama, dnevnim sobama, uredskim prostorijama ili zimskom vrtu. Ugradbeni sklop Oventrop “Unibox” omogućuje ugodnu i ekonomičnu temperaturnu ravnotežu u prostoriji sa sustavom površinskog grijanja. Isto tako je primjenom sustava “Unibox” moguće značajno ojednostaviti kombinaciju radijatorskog i površinskog grijanja. Primjena miješajućih ventila koja zahtjeva dodatne crpke u mnogim slučajevima više nije potrebna.

www.oventrop.com

PDF katalozi:

Oventrop Cofloor

Oventrop RegufloorOventrop Unibox

Kategorija: