LIPOVICA radijatori

Ime Lipovica u četrdeset godina postalo je sinonim kvalitete, trajnosti i pouzdanosti za aluminijske lijevane radijatore. Jednostavnost ugradnje, mogućnost prilagodbe  veličine radijatorske baterije, funkcionalnost i estetska dopadljivost, isporukaradijatora u željenoj boji i traženoj specifikaciji, mogućnost priključka radijatora na instalacije izvedene u podu ili zidu, te umjerenost u cijenama, samo su neke od karakteristika zbog kojih je radijator Lipoivca stekao status koji mu danas pripada. O karakteristikama našeg radijatora najbolje govori naša garancija – 20 godina !

Uvođenjem objedinjenog sustava osiguranja kvalitete ISO 9001 i zaštite okoliša ISO 14000 Lipovica se jasno opredijelila prema kvaliteti proizvoda i usluga te očuvanja okoliša. Kvaliteta proizvoda i usluga i zaštita čovjekove sredine time je stavljena na prvo mjesto svih naših nastojanja, a posebna pozornost posvećena je željama naših kupaca.

 

Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u proizvodnom programu. Rezultat je novih tendencija na svjetskom tržištu koje je pokazalo interes za grijaća tijela koja s istom površinom, zahvaljujući većoj dubini, daju veći efekt grijanja.

Karakteriziraju ga meke zaobljene linije koje, u kontrastu s velikom masom i istaknutim volumenom, naglašavaju snažan i pouzdan izvor topline koji će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Zahvaljujući tehničkim i termičkim svojstvima radijator ORION je štedljiv, dizajnom svjež i moderan, a svojstva aluminijske legure od koje je napravljen osiguravaju otpornost, dugotrajnost i pouzdanost.

Estetski i tehnički savršen, radijator ORION će u svaki prostor unijeti obilje topline i stila.

 

Radijator SOLAR je aluminijski radijator nove generacije. Radijator SOLAR je rezultat pažljivog istraživanja želja kupaca.

Odlikuje se jednostavnošću i elegancijom oblika te odličnim termičkim osobinama. Uklapa se u svaki ambijent i zauzima vrlo malo mjesta. U ponudi se nalaze različite visine radijatora što dodatno olakšava njegovo prilagođavanje različitim zahtjevima prostora koje treba zagrijati.

Kad ga jednom ugradite, prestaje svaka Vaša briga. Diskretno i nepogrešivo, SOLAR će se pobrinuti da vam bude ugodno i toplo. Ovaj radijator zrađen je od aluminijske legure koja omogućava brzi prijenos topline i garantira gotovo neograničen vijek trajanja.

 

Radijator EKONOMIK u tvornici se proizvodi, a kod kupaca ugrađuje već više od 40 godina. Svojim oblikom uklapa se u svaki interijer bez obzira da li je opremljen klasičnim ili modernim namještajem. Zahvaljujući svojim godinama i iskustvu stekao je status klasika među radijatorima i reputaciju neuništivog proizvoda.

Njegova trajnost i besprijekoran rad doveli su do toga da njegova proizvodnja traje i danas. Prvi ugrađeni radijatori i danas griju, a njihovi vlasnici bez problema ih ponovo ugrađuju i proširuju kod renoviranja svojih stambenih prostora.

 

Radijator Plano je najnoviji radijator u ponudi, nastao na temelju visokih zahtjeva za higijenskim, čistim radijatorom. Dizajniran je zatvorenim linijama na prednjoj i stražnjoj strani koje sprečavaju zadržavanje prašine. Lako se čisti i kao takav idealan je za bolnice, domove zdravlja, kao i za sve prostore koji zahtijevaju visoku razinu čistoće i prostor bez prašine. Njegov dizajn je vrlo elegantan te se lako uklapa u različite stilove uređenja interijera.

U ponudi su četiri priključne mjere 350, 500, 600 i 700.

 

www.lipovica.hr

Tehnički katalog Lipovica

Kategorija: