Laufen sanitarna keramika

LAUFEN

Dizajniranje kupaonice kao prostora za život: Interakcija dizajna, kvalitete i funkcionalnosti kako bi se razvila osobnost tradicionalnog švicarskog branda, vodećeg internacionalnog proizvođača.

Čarolija kupaonice: LAUFEN kupaonice uživaju međunarodno odobravanje. Ovaj švicarski proizvođač sinonim je za dizajn, kvalitetu i funkcionalnost – a ujedno je dio snažne grupacije – ROCA.

LAUFEN proizvodi proizvode koji omogućuju da se voda, taj dragocjen resurs, koristi štedljivo i time pokazuje svoju predanost očuvanju prirodnih resursa. Stoga stavlja prioritet na ekološku proizvodnju, umjerenim korištenjem energije i sirovina, na svim razinama proizvodnje – od razvoja do marketinga.

 

KOLEKCIJE

LAUFEN PRO NEW

MINIMALISTIČKI DIZAJN ZA SVAKU KUPAONICU

LAUFEN PRO je kompletna kolekcija za kupaonice, koja nudi idealno rješenje za svaki prostor i potrebe, te odražava građevinske vrijednosti današnje generacije. Industrijski dizajn je moderan odgovor, na nekadašnju revolucionarnu ideju, da svatko ima pravo uživati u prekrasnim oblicima. Dobar dizajn sada više nije rezerviran samo za imućne kupce. Suvremene metode industrijske proizvodnje i dizajneri poput Petera Wirza iz Vetica, omogućavaju ovakve kolekcije, poput LAUFENpro, dostupnima svakome. Optimizirana proizvodnja na čelu sa kreativnim procesima ne donosi korist samo dizajneru, nego, što je još važnije, koristi kupcu.

 

KARTELL BY LAUFEN

“LIGHT ANGLES” – DIZAJNERSKI ELEMENTI UPOZNAJU NOMADSKE, OBOJENE SJENE

Potpuni koncept za kupaonicu inspirirao je kultni dizajn Kartella zajedno s kvalitetom Laufena. S jedne strane, Kartell, talijanski, kreativan, šaren i bezvremenski. Obiteljska kompanija koja je obilježila povijest dizajna i pokrenula revoluciju u opremanju, korištenjem plastičnih materijala, već više od 60 godina. A s druge strane, Laufen, švicarski, strog i pouzdan. Već 120 godina, posvećuje veliku pažnju stvaranju kulture za kupaonice i inovacija u proizvodnji sanitarne keramike. Zajednički projekt, inovacija, kojoj je, radi konstantnog istraživanja koji je u DNA obje tvrtke, bilo potrebno više od 3 godine za razvoj. Poveznica između ova dva igrača su nagrađivani dizajneri Ludovica&Roberto Palomba, koji su i sami lideri u projektiranju kupaonica.

PALOMBA COLLECTION

OTISAK PRIRODE U KUPAONICI

Dizajn LAUFEN kolekcije PALOMBA podsjeća na male uvale ili otiske u pijesku nastale kretanjem mora, koje su kasnije rukom majstora pretvorene u keramiku. Svi elementi kolekcije nose potpis talijanskog dizajnerskog dvojca, Ludovica & Roberto Palomba, te su kao takvi svi elementi usklađeni jedni s drugima.

 

LIVING

BLAGOSTANJE JE STVAR ESTETIKE

Sistem kutova i rubova, a ipak tako fleksibilan i jednostavan za održavanje. Kolekcija Living City ima jasan koncept i jasne forme. Zahvaljujući modularnom sustavu umivaonici raznih širina mogu biti samostalni i bez pratećeg elementa. Redukcija, ali ne hladna trezvenost

 

PALACE: BEZVREMENSKI KLASIK

Vječni klasik, dizajniran za budućnost. Kolekcija Palace je evoluirala u svestranu kupaonicu, zadržavajući pritom svoje osnovne značajke: umivaonici koji se mogu izrezati na željenu veličinu i uklopiti u izgled svakog prostora. Danas, Palace je prisutna kako u privatnim kupaonicama tako i u hotelskim kupaonicama, diljem svijeta. Kolekcija koja otkriva svoje jake kvalitete u oba okruženja.

 

http://www.hr.laufen.com/

PDF katalozi:

Laufen Living

Laufen Palace

Laufen Palomba

Laufen Pro katalog

Laufen Pro New

Kategorija: