GEBERIT vodokotlići

Savršenstvo u svakom pogledu
Geberit potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija već više od 100 godina. Njegujući svoju dugu tradiciju i uvijek stremeći novim iskustvima, Geberit s ponosom predstavlja svoje najnovije dostignuće: izuzetan asortiman nazidnih vodokotlića. Nazidni vodokotlići Geberit imaju mnoge prednosti, a jedna od njih je svakako kvaliteta, koja još uvijek postavlja standarde u sanitarnoj tehnologiji. Kao kompanija koja je posvećena konstantnom unapređenju ouzdanosti i znanja, Geberit je uvijek u potrazi za novim poboljšanim rješenjima, a sve to radi optimalnog iskustva u kupaonici.

AP117

Oni koji vole inovacije i nove tehnologije zavoljeti će ovaj nevjerovatan vodokotlić, napravljen od specijalnog ASA materijala. Zahvaljujući ovom superiornom materijalu, vodokotlić je otporan na površinska oštećenja, a svoju bijelu boju zadržava godinama. Takođe ima i visoku UV otpornost. NOVO: silikonska brtva.

AP110

Ukoliko želite dobiti najviše za Vaš novac, a u isto vrijeme tražite i vrhunsku kvalitetu, ovaj vodokotlić će sigurno odgovoriti na Vaše zahtjeve. Start/stop tipka će racionalizirati prekomjernu potrošnju vode, dok će UV otporan materijal učiniti Vašu kupaonicu lijepom na duži period.

AP116

Ovaj stilizirani vodokotlić privlači pažnju svojim mekim i izražajnim linijama, istovremeno udovoljavajući zahtjevu pouzdanosti i kvalitete. Tehnologija dvokoličinskog ispiranja osigurava ekonomičnu potrošnju vode, dok silikonska brtva osigurava dugoročno i pouzdano brtvljenje.

AP112

Svako od nas ima različite želje i potrebe, baš kao što je i svaka kupaonica drugih dimenzija i izgleda. Upravo stoga, ovaj vodokotlić je moguće postaviti na više načina i proizvodi se u nekoliko različitih boja da bi Vaša kupaonica izgledala upravo onako kako Vi to želite. NOVO: silikonska brtva.

www.gebrit.hr

PDF katalog:

Geberit nadžbukni kotlići katalog

Kategorija: