GEBERIT montažni sistemi

WC sustavi Geberit: kada sve treba biti savršeno usklađeno
WC sustavi Geberit nude sve što je potrebno za sigurnu i ekonomičnu sanitarnu instalaciju. Od nazidnih i ugradbenih vodokotlića preko pametnih rješenja za aktiviranje ispiranja i setova za preradu pa sve do sanitarnih modula koji su osvojili nagrade: sve tehnologije ispiranja nude savršenstvo do najsitnijeg detalja po kojem je Geberit poznat, kao i točno ono rješenje koje se uklapa u građevinski projekt i njegove zahtjeve. Već danas Geberit AquaClean, WC koji vam guzu pere vodom, uvodi nove standarde higijene i njege tijela u stilskim privatnim, polujavnim i javnim sanitarnim prostorijama.

Kompletna rješenja u kojima je sve međusobno usklađeno do savršenstva
U kombinaciji s tipkama za aktiviranje Geberit, koje su dostupne u različitim atraktivnim dizajnima i završnim premazima, stvorena su kompletna rješenja za WC-e u kojima su savršeno međusobno usklađeni dizajn, funkcija i ekonomičnost.

Geberit Duofix

Različiti dizajni i ugradbene visine
Montažni elementi za WC-e Geberit Duofix pružaju prikladna rješenja za gotovo sve građevinske situacije. Dostupni su u različitim dizajnima i visinama.

Montaža na predzidove u visini etaže ili na predzidove djelomične visine
Standardni montažni elementi za viseće WC školjke za montažu na predzidove u visini etaže ili predzidove djelomične visine dostupni su za visinu od 112 cm za ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 12 cm (UP320) kao i za visine od 82, 98 i 112 cm za ugradbene vodokotliće Geberit Omega12 cm (UP200).

Rješenja za posebne građevinske situacije i komfor bez prepreka
Različiti posebni montažni elementi za podesive širine ili za kutnu ugradnju dopuštaju iskorištavanje prostora čak i u sanitarnim prostorijama s nezgodnim rasporedom. Posebni WC elementi također su dostupni i za kupaonice bez prepreka.

Geberit Kombifix

Različiti dizajni i ugradbene visine
Montažni elementi za WC-e Geberit Kombifix pružaju prikladna rješenja za WC instalaciju u masivnoj konstrukciji. Dostupni su u različitim dizajnima za zidane predzidove djelomične visine ili u visini etaže ispred masivnog zida, s visinama od 82, 98 i 108 cm.

Dokazana tehnologija ispiranja
Montažni elementi za WC opremljeni su Geberit tehnologijom ugradbenih vodokotlića koja se već desetljećima dokazala i mogu se opremiti izbornim ugradbenim vodokotlićem Geberit Sigma 12 cm (UP320) za čeono aktiviranje ili ugradbenim vodokotlićem Geberit Omega 12 cm za aktiviranje

www.geberit.hr

PDF katalozi:

Geberit Montažni sistemi katalog

Geberit Podžubnki kotlići Delta line – katalog

Geberit tipke za aktivaciju – katalog

Geberti Prodajni katalog

Kategorija: