BOSCH električni bojleri i grijalice

Bosch električni bojleri Tronic 1000T-7000T

Sa Bosch akumulacijskim grijalicama vode, pruža vam se čitavi niz mogućnosti pripreme tople vode – i to na ekonomičan, udoban i ekološki prihvatljiv način. Bez obzira radi li se o grijalici vode s elektro grijačem ili o kombiniranoj grijalici koja ima dodatni izmjenjivač topline, te je prikladna za serijsku montažu na sustav grijanja. Čelični spremnik sa staklo-keramičkom zaštitom, za povećanu higijenu vode u spremniku i zaštitu od korozije.

Tronic 1000

Električni pločasti konvektori Konvektori su konstruirani tako da brzom raspodjelom topline pospješuju strujanje toplog zraka u prostoriji. Poseban aluminijski grijač uređaja sprječava isušivanje zraka u prostoriji i zaslužan je za komfor grijanja.

Bosch elektični kotlovi Tronic 5000 H

Namijenjen je zagrijavanju stambenih jedinica, obiteljskih kuća, vikendica, poslovnih prostora i ostalih objekata i to ne samo na mjestima gdje ne postoji priključak na plin. Proizvodi se za učinke od 4 do 18 kW. Odlikuje se jednostavnim posluživanjem, ekonomičnim radom, malim dimenzijama i visokom pouzdanošću. Radom kotla se upravlja automatski, preko termostata kotla ili termostata prostorije, ovisno o temperaturi zagrijavanog prostora.

 

www.bosch-climate.com.hr

PDF katalozi:

Bosch Električni kotlovi

Bosch Elektricni kionvektori i bojleri

Kategorija: