AQUAESTIL tuš kabine

Aquaestil paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje se nude garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu. Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti.

Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi.

Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca na prozirnom staklu dostupan je kao opcija, a većinu paravana moguće je izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

Više na: www.aquaestil.hr

 

PDF katalog:

Katalog Aquaestil tuš kabine

Kategorija: