AKLIMAT radijatori

U 35 godina proizvodnje aluminijskih radijatora u Aklimatu razvili su radijator tipa M koji se odlikuje izvrsnom emisijom topline i brzim prilagođavanjem prilikama u prostoru. Tradicija i dugogodišnja iskustva u proizvodnji jamče proizvod visoke kvalitete, stoga za njega daju 15-godišnju garanciju.

Proizvodnju odlikuje iznimna sposobnost prilagođavanja željama korisnika i instalatera te značajkama prostora. Danas radijatori nisu samo grijača tijela, već i dekorativni element u prostoru, stoga veličinu radijatora, mogućnost priključivanja kao i boju radijatora kod nas kupci mogu prilagoditi vlastitim željama.

 

Pet različitih tipova aluminijskih radijatora omogućuje pravi odabir za svakog – od manje zahtjevnih do najzahtjevnijih kupaca. Svi radijatori su primjereni za priključak na jednocjevni ili dvocijevni sustav centralnog grijanja i stoga ih je vrlo jednostavno montirati.

 

Aklimat M

standardni aluminijski radijator

Želite zamijeniti stare radijatore novim i kvalitetnim? Tu su radijatori iz programa Aklimat M! U njihovu kvalitetu se možete pouzdati, a brojne njihove druge karakteristike nam omogučavaju da s njima ispunimo duga brojna očekivanje i potrebe korisnika.

 

Aklimat MV

aluminijski radijator s ugraenim ventilom

Radijatori MV su kao drugi radijatori iz programa Aklimat primjereni za priključivanje na jednocjevni i dvocijevni sistem grijanja. Osim jednostavne montaže predstavljamo Vam i njihove druge prednosti koje su uzrok Vašem zadovoljstvu i ugodi u nadolazežim desetlječima.

 

Aklimat MM

aluminijski radijator sa srednjim priključkom

MM su aluminijski radijatori koje bez brige možete ponuditi svakome tko kaže da bi rado zamijenio stare radijatore s donjim srednjim priključkom i da nema posebnih zahtjeva što se tiče novih, osim naravno kvalitete.

 

Aklimat ML in MD

aluminijski radijator s donjim lijevim ili donjim desnim priključkom

Radijatori Aklimat ML i MD osim svojstvima drugih radijatora Aklimat odlikuju se mogučnošču lijevog i desnog donjeg priključka.

 

www.aklimat.si

PDF katalozi:

Aklimat katalog

Aklimat M

Aklimat ML-MD

Aklimat MM

Aklimat MV

Kategorija: