X
U

MARAZZI

S fokusom na dizajn i kreativnost, Marazzi nudi zadivljujuć dizajn koji integrira talijanski stil u uzbudljiva i maštovita okruženja. Mnoštvo linija nudi vam savršen spoj udobnosti i suvremene privlačnosti uz neizostavnu kvalitetu.

Zasigurno jedan od najpoznatijih brendova u industriji keramičkih pločica. Prisutan u više od 140 zemalja, globalno je prepoznat kao sinonim za kvalitetne keramičke pločice i simbolizira ono najbolje iz talijanskog stila i proizvodnje u sektoru uređenja interijera i dizajna.

Marazzi je osnovan 1935. u gradu Sassuolu u Italiji, koji će postati međunarodno središte za stvaranje vrhunskih keramičkih pločica, te je zajedno s tvrtkom rastao tijekom desetljeća.

Marazzi je bio i ostao odgovoran za glavne tehnološke, procesne i dizajnerske inovacije u industriji keramičkih pločica – od kojih su neke postale glavne prekretnice u povijesti moderne keramike – koje su kompaniju i okrug učinili mjerilom za globalno tržište keramičkih pločica.

MARAZZI
hit ponuda!

Marazzi kolekcije

“Inspirirajte se Marazzi kolekcijama; porculanske, kamene ili keramičke pločice idealne za svaki prostor i koncept, unutarnje i vanjske prostore.”

Kupaonice

Pločice za kupaonicu i oblaganje tuševa. Visokokvalitetne porculanske i keramičke pločice koje krasi iznimna otpornost i izdržljivost. Zbog svojih protukliznih svojstava i lakog čišćenja najbolji su odabir za vaš kućni spa.

Kuhinje

Marazzi vam nudi keramičke i porculanske kamene zidne i podne pločice koje će nadopuniti dizajn kuhinje koja će biti srce vašeg doma. Odaberite svoj uzorak, boje i veličine kako biste stvorili prostor koji odražava vaš stil.

Dnevne sobe

Najbolja rješenja iz Marazzi-a za kreativne podove vaše dnevne sobe. Kamenske ploče velikih dimenzija za podne i zidne obloge visoke klase i naviše kvalitete.

Vanjske pločice

Apsolutna snaga i bezvremenska pouzdanost. Marazzi vanjske podne i zidne pločice jedinstven su odabir, pogodne za sve izvedbe na otvorenom. Istražite pločice u svim dostupnim uzorcima i dimenzijama.

Spavaće sobe

Idealne za podove i zidove spavaće sobe, Marazzi keramičke i porculanske pločice pretvaraju vašu sobu u mjesto dobrodošlice. Svestrana rješenja za sve vrste zahtjeva i stilova, sa savršenom mješavinom praktičnosti i dizajna. Odaberite svoju omiljenu veličinu, efekt i dezen iz mnoštva kolekcija Marazzi.